Čirá přední optika na Nexii

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Zamčeno

Máte zájem o čirou optiku na Nexii?

ne
11
19%
Ano
48
81%

Celkem hlasů: 59

Franta P.

Re: Čirá přední optika na Nexii

Příspěvek od Franta P. »

spokojeni???? :)
P1040267fdffdfdfdfdfdf.jpg
P1040267fdffdfdfdfdfdf.jpg (125.76 KiB) Zobrazeno 1937 x
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Výborne -i -i -i Vyzerá to skvelo -i :lol: :lol: :lol:
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to Franto Polish teď je to " perfecto " a případného úhlu ( je zároveň s nárazníkem ) se nemusíš obávat je tam tolerance i v předpisu pro montáž, jinak o nás ( peha a jiní ) to není, je to na Tvém autě mi můžeme jenom říci líbí nebo nelíbí a tak tedy " líbí "....

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

PŘÁTELÉ, JE TADY Z VÁS JEŠTĚ NĚKDO, KOMU NEBYLY DODÁNY SVĚTLA, AČKOLI ZAPLATIT ZÁLOHU?

O ČLENOVI "CUKRAR" VÍM (TEN JIŽ BEZÚSPĚŠNĚ ZÁLOHU POŽADOVAL ZPĚT).

DÍKY.

IVAN

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Ja som svetla tiez nedostal...

ale za mna zalohu posielal ]REBRO[, ..ktory je momentalne nedostupny,...
takze neviem ako to stoji....zatial..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Stryker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stryker »

Ja som sice zalohu spat nechcel, ale pozadoval som doobjednanie svetiel .... vysledok stale cakam a ziadna odpoved na email.
Nexia '96 1.5 8V ....
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

DÍKY. ŘEŠIL TO TADY TUŠÍM PETR S. NEBO JEŠTĚ NĚKDO? TROCHU MĚ SERE, JAK TO TADY PROBÍHÁ - TAKHLE SE MEZI ČLENY NEXIA CLUBU OBCHODOVAT NEBUDE...

Nexia² project

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivan píše:DÍKY. ŘEŠIL TO TADY TUŠÍM PETR S. NEBO JEŠTĚ NĚKDO? TROCHU MĚ SERE, JAK TO TADY PROBÍHÁ - TAKHLE SE MEZI ČLENY NEXIA CLUBU OBCHODOVAT NEBUDE...
Je krásný se tady o někoho opírat,někoho špinit,ale třeba sehnat něco,to ne. Ivane,ty jsi si světla sehnal a co? Mám je já ostatní si vyli.te prdel. Ted tady budeš mentorovat a řešit něco,o čem nemáš ani zdání? Já ty světla s Radkem řešil dva roky!!!!! A znovu po milionté opakuji,že těm co je Radek slíbil a složili zálohu,ji bud vrátí,nebo sežene světla. A po milionté zdůraznuji,že pokud je chce někdo za 8000kč,není problém,ale byla slíbená cena,kterou se Radek snaží dořešit! Ono totiž domluvit jsem cenu poštovného není taková p.del!!!!!!!!!!!!!Objednejte si 100 sad a no problem 3500 za sadu!!!!! Tím končím a prosím lidi o trpělivost a ty kteří s tím nemají nic společného,aby do toho nezasahovali pokud o tom nic neví!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Petře,

1) ano, já světla mám, ale moc dobře jsem věděl, že nejsou kvalitní, proto jsem je nenabízel dál. To je jednoduché. Zasvěcení moc dobře vědí, že je to výrobek šitý horkou jehlou a jaké jsem s tím měl problémy. Více to v této souvislosti rozebírat nehodlám.

2) Ty i Radek moc dobře víte, že přeshraniční obchody nejsou jednoduché. Já to vím taky, a proto prodávám jen osvědčené zboží z osvědčených zdrojů. Ohánět se tím, že domluvit cenu poštovného není prdel je sice pěkné, ale sliby se mají plnit. Cukrar například žádal zálohu zpět už několikrát (po Tobě i Radkovi) a nikdo se mu neozval a záloha mu rovněž zpět nepřišla (Nexii již prodal). Víš, Radek (ačkoli jej neznám) to pravděpodobně neprodává z lásky k Nexiím, ale bere to jako podnikání - a to s sebou nese podnikatelské riziko.

Z titulu administrátora Daewoo Clubu mi dovol do toho vstoupit. Situace je zcela jednoduchá - slíbil jsi vrátit zálohu těm, kteří již světla nechtějí. Tak to splň. Toť vše.

Nexia² project

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

-peha- píše:Výborne -i -i -i Vyzerá to skvelo -i :lol: :lol: :lol:
Bez pomocníka s úzkými prsty bych to nezvládl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P1040263.jpg
P1040263.jpg (107.92 KiB) Zobrazeno 1854 x
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
cukrar

Příspěvek od cukrar »

ANO ANO, Ivan má pravdu... po odeslání č.účtu a vrácení zálohy zpět (čekání po 6měsících) nebyla žádná odezva ani vrácení peněz. Tak se ptám kde je chyba??? peníze chci zpět jak bylo domluveno, že nebude problém to je vidět problém nastal až se někdo ozve, že chce finance nazpět.
Doufal jsem, že je tu vše narovinu- jak je vidět jsou tu i podrazáci co nedodrží slovo.
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
cukrar

Příspěvek od cukrar »

Dnes mi přišel e-mail od Radka, že prý během týdne mi pošle peníze, tak jsem zvědav jak to dopadne.
Je vidět, že se ledy hnuly ;)
Až peníze budou na účtu zpět tak uvidíme:-)

Tímto chci poděkovat Ivanovi, který se za to jistě zasloužil. ;) :!:
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

cukrar píše:Dnes mi přišel e-mail od Radka, že prý během týdne mi pošle peníze, tak jsem zvědav jak to dopadne.
Je vidět, že se ledy hnuly ;)
Až peníze budou na účtu zpět tak uvidíme:-)

Tímto chci poděkovat Ivanovi, který se za to jistě zasloužil. ;) :!:
Napsal Mr. Radek nějaký důvod nebo omluvu, proč to tak trvalo?

Nexia² project

Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Ivane snažím se,když něco jde dopřát to i jiným,ale bohužel nemohu Radka nahánět každý den. Mluvili jsme spolu a poté jsem psal cukrarovi,at pošle Radkovi č.ú. a on mu vrátí peníze. Když přišla první várka,rozdělili jsme ji podle došlých plateb,kdybych já to poslal později,měl jsem smůlu a světla měl někdo jiný. Neobvinuj někoho,koho neznáš,Radek mimochodem také pracuje a je porotcem tuning cupu,takže práce dost,ale i přez to vše se snaží vyhovět. Já na ty světla čekal 2 roky!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Petr S. píše:Ivane snažím se,když něco jde dopřát to i jiným,ale bohužel nemohu Radka nahánět každý den. Mluvili jsme spolu a poté jsem psal cukrarovi,at pošle Radkovi č.ú. a on mu vrátí peníze. Když přišla první várka,rozdělili jsme ji podle došlých plateb,kdybych já to poslal později,měl jsem smůlu a světla měl někdo jiný. Neobvinuj někoho,koho neznáš,Radek mimochodem také pracuje a je porotcem tuning cupu,takže práce dost,ale i přez to vše se snaží vyhovět. Já na ty světla čekal 2 roky!
To je šlechetné, že se snažíš dopřát i jiným - to je hezký argument :D Pokud někdo není schopen dostát svým závazkům, tak ho fakt, že "taky pracuje" moc neomlouvá a to, že je porotcem tuning cupu, na věci vůbec nic nemění. A Petře, ruku na srdce, on to nedělá z lásky k Nexiím, to snad oba víme. Ty jsi na čirá světla čekal 2 roky, já na čirá světla čekal 10 let - jak to prosím souvisí s tím, že někdo nevrátil peníze, které slíbil vrátit?

Nexia² project

Zamčeno

Zpět na „NEXIA“