Ahoj kluci, potreboval bych pomoci za jízdy mi praská něco ve dveřích, měl sem sem to už rozebrané 6x a nepřišel sem na to... Nevíte co by to mohlo být???
A ještě jedna věc, a to je ta že při větší rychlosti se mi po průjezdu přes jakýkoli hrb ozve z pod auta jako když tam něco škrtá... Je možné že by to byly přední tluniče s pery???
Diky
Praskání ve dveřích
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Praskání ve dveřích
Daewoo Nexia 1.5i 8v
Simson S51...
Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném
Simson S51...
Vždy je lepší hovořit s rozumným člověkem o něčem hloupém, než s hlupákem o něčem rozumném
- Reklama
Re: Praskání ve dveřích
vo dverach zvykne klepat ta brzda proti vylamaniu dvier medzi zavesmi. WD-40 na brzdu a je po probleme. nic netreba rozoberat.
Mě to také praskalo. A je to ten kolík co drží brzdu dveří. dal sem tam místo něj šroub a matku a je po praskání.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
mne zase nieco klepe ako keby z dveri len neviem ci z prednych alebo zadnych (v espere) a uz mi to ide na nervy. Mal som niekolkokrat odtapacirovane oboje dvere a nic klepajuce som nenasiel a vsetko co by teoreticky mohlo klepat som obalil roznymi gumenymi a penovymi vecami a aj tak to v nezmenenej miere klepe nadalej. Ani neviem naisto ci je to z dveri. Asi pojdem k hypnotizerovi, kotry ma bude musiet presvedcit ze mi tam nic neklepe.
zalezi od kud to je slyset.
klepani ze dveri jsem resil kdysi a byly to panty.koliky co drzi dvere maji vuli a pri zavrenych dverich to klepe
klepani ze dveri jsem resil kdysi a byly to panty.koliky co drzi dvere maji vuli a pri zavrenych dverich to klepe
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jj tak to jo mě už z toho hrabe... Dám kluci na vás a zkusím to vyměnit...
A pak jak sem psal vůči těm tlumičům je možný ze by to bylo tím že jsou už po 11 letech špatný???
A pak jak sem psal vůči těm tlumičům je možný ze by to bylo tím že jsou už po 11 letech špatný???
Daewoo Nexia 1.5i 8v
Simson S51...
Simson S51...
Po 11 letech budou pravdepodobne spatny
taky zalezi kolik maji najeto a jak vypadaji.nekdy jsou prorezle skrz
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Hele na aute mam 67902km... a nexi je z 98...palikx píše:Po 11 letech budou pravdepodobne spatny
Daewoo Nexia 1.5i 8v
Simson S51...
Simson S51...