Zdravim, som tu novy,
Lanos 1.5 '98 dlho nejazdil, a teraz to drme volantom-je to cim dalej horsie, pravdepodobne lozisko. Nasiel som nejaky polsky manual, z toho ale akosi neviem vydedukovat ako sa meni predne lozisko, ci to treba lisovat, atd. Da sa to urobit doma?? Robim si prakticky vsetko na aute, ale nemam lis. Resp. kde najdem manual anglicky, slovensky kde je to popisane??
Este jedna vec, je odpadnute spatne zrkadlo, lepene x-krat a stale v zime odpadne-ma niekto takyto problem??
Vdaka za rady!!
Loziska kolies - manual??
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Ondra.Bruzek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Loziska kolies - manual??
taky mi odpadavalo. Pokud to lepíš sekundovým lepidlem tak to nebude držet nikdy. musí na to být spoc. lepidlo
Daewoo Lanos 1.4 98
Nakoniec to islo do servisu - capy spodne, riadenia, tlmice nanic, zadne lozisko, vraj aj cosi s prevodovkou riadenia. Zrkadlo neviem, rozmyslam nad nejakym kusom plechu ktory prichytim niekde na strechu zo spodu a k tomu zrkadlo
- Blue Lanos
Co sa tyka lepenia tak najlepsie skusenosti mam s dvojzlozkovym lepidlom. To ked stvrdne tak je tuhe ako kamen
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
taky mi zrcatko upadavalo... parkrat lepeno sekundakem, otazka 2 dnu nez to opet upadlo... nakonec jsem v AutoKelly kopil nejakou oboustranou pasku na lepeni zrcatek - malej ctverecek 3×3cm a vyplaznul jsem za nej asi pade... do doby nez mi menili predni sklo nebyl problem... ted to mam lepeny necim od servisaku a drzi to jak cert - nedavno se mi podarilo zrcatko za jizdy pri stelovani sundat - neveril jsem, ze ten "uchyt" je nasouvaci
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.