Loziska kolies - manual??

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Diwiak

Loziska kolies - manual??

Příspěvek od Diwiak »

Zdravim, som tu novy,

Lanos 1.5 '98 dlho nejazdil, a teraz to drme volantom-je to cim dalej horsie, pravdepodobne lozisko. Nasiel som nejaky polsky manual, z toho ale akosi neviem vydedukovat ako sa meni predne lozisko, ci to treba lisovat, atd. Da sa to urobit doma?? Robim si prakticky vsetko na aute, ale nemam lis. Resp. kde najdem manual anglicky, slovensky kde je to popisane??

Este jedna vec, je odpadnute spatne zrkadlo, lepene x-krat a stale v zime odpadne-ma niekto takyto problem??

Vdaka za rady!!
Reklama

Ondra.Bruzek
Kontaktovat uživatele:

Re: Loziska kolies - manual??

Příspěvek od Ondra.Bruzek »

taky mi odpadavalo. Pokud to lepíš sekundovým lepidlem tak to nebude držet nikdy. musí na to být spoc. lepidlo
Daewoo Lanos 1.4 98
Diwiak

Příspěvek od Diwiak »

Nakoniec to islo do servisu - capy spodne, riadenia, tlmice nanic, zadne lozisko, vraj aj cosi s prevodovkou riadenia. Zrkadlo neviem, rozmyslam nad nejakym kusom plechu ktory prichytim niekde na strechu zo spodu a k tomu zrkadlo
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Co sa tyka lepenia tak najlepsie skusenosti mam s dvojzlozkovym lepidlom. To ked stvrdne tak je tuhe ako kamen :)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
n3oklan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od n3oklan »

taky mi zrcatko upadavalo... parkrat lepeno sekundakem, otazka 2 dnu nez to opet upadlo... nakonec jsem v AutoKelly kopil nejakou oboustranou pasku na lepeni zrcatek - malej ctverecek 3×3cm a vyplaznul jsem za nej asi pade... do doby nez mi menili predni sklo nebyl problem... ted to mam lepeny necim od servisaku a drzi to jak cert - nedavno se mi podarilo zrcatko za jizdy pri stelovani sundat - neveril jsem, ze ten "uchyt" je nasouvaci :lol:
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“