to Max Cici - výzva na sprint! aneb NEJEDE MI NEXIE
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nie je umenie len to, ze clovek nenabura, ale aj ked sa dokaze vyhnut koliziam. Ked mi niekto povie, ze nebol na vine, ze to mu nedali prednost, tak to berem s rezervou. Darmo je na vine ten druhy, ked je rozbite aj to nevinne auto. To je ako chodec na prechode. Ano ma prednost, ale to bude zbytocne vykrikovat ked bude lezat v sadrovom koryte. Preco napriklad soferi z povolania, profesionali jazdia roky bez nehody, najazdia za mesiac tolko km co druhi za rok a nemaju buracku? Asi sa to da tak jazdit.
- Reklama
Tak jak jsi dopad Ivane s tou opravou? Mě to taky jednou takhle podobně blblo. Následovala, výměna svíček, kabelů, cívek v rozdělovači, lambda sondy, těsnění pod hlavou, atd. Nakonec to byl ucpanej výfuk. V tom posledním dílu u tlumiče, byla vyrezlá přepážka a ta "vata" utemovala trubku výfuku. Stálo mě to 13 000,- něž jsem na to přišel. Tak hodně štěstí s tou tvoji vínovou kočičkou.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem nějak nedopadl... musím v Autodílech Krč objednat nové palivové čerpadlo. Už mám silné abstinenční příznaky. Už mi moje vínová kočička chybí...
Ještě jeden dotaz na Vás: v e-shopu Autodílů Krč je zrovna u palivového čerpadla uvedeno, že se nejedná o original Daewoo, ale o neoriginál. Mám se toho bát nebo je to OK?
Ještě jeden dotaz na Vás: v e-shopu Autodílů Krč je zrovna u palivového čerpadla uvedeno, že se nejedná o original Daewoo, ale o neoriginál. Mám se toho bát nebo je to OK?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
A víš co ušetříš za benzín ? Já měnil bezínový čerpadlo minulej tejden. Ještě v záruce. Necelj rok a 31000 km. Docela mně to Daewoo nasr...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A já si kurnik říkal, že mám v peněžence nějak moc peněz - nemusím tankovat
Nexia² project
Ivane, toho se neboj, já ho dával, zrovna z Krče. Krabička je noname pro Kia a Daewoo, uvnitř je original Daewoo. Starý tu ještě někde mám, ale je k ničemu, protože nedáváí plynulej tlak a motor pak zdechá.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem si myslel, že je čerpadlo OK a tak jsem se při diagnostikování závady soustředil na jiné věci. Všechno fungovalo tak, jak mělo. Takže auto putovalo do servisu. A tam mi zjistili, že palivové čerpadlo dává malý tlak, proto mi nabídli nové za cca 8500 Kč!!!! Takže jsem si objednal nové v autodílech Krč za 4200 Kč a je to! Zítra snad už budu po 14 dnech jezdit...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš ten s Maxem? Jednak je už po sraze a jednak se mi ani neozval...
Nexia² project