![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Já bych totiž měl doma rád ještě jednu Nexii na náhradní díly
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nevim co má vyzývanej za Nesinu ale modli se aby to nějak brutus nepřetunil ! Ale co, už by se řikalo "žere jako Max Cicinovo nesina"Ivan píše:Maxi, doufám, že jedeš tuto sobotu 30.10.2004 na tuning sraz do Brna na okruh. A doufám, že platí naše sázka z jara, že si dáme sprint, a ten, kdo prohraje, předá vítězovi klíčky od svého auta![]()
Já bych totiž měl doma rád ještě jednu Nexii na náhradní díly
To se prohneš až budeš platit účet když zjistěj co ti tam všechno chybíIvan píše:Nastartoval jsem teplý motor, vysednu z auta, zavírám dveře od garáže a nejednou auto tak nějak divně škube a chípne. A od té doby ne a ne nastartovat. Motor jde udržet při životě jen šlapáním na plynový pedál a tváří se to, jakoby to jelo na 2 válce. Svíčky jsem vyměnil a je to to samé.
Sere mě to, protože mám auto umyté, maximálně odlehčené na sprinty (sedačky pryč, rezerva pryč atd.) a s téměř vyjetou nádrží, abych byl co nejlehčí...
A místo tuning srazu a sprintů půjde Nexie do dílny...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |