OK. Pocitam s tebou ...PetrCBR píše:No jak jsem psal vyse ... kdybys mel s necim problem, tak se nestyd zeptat. Kazdy se jednou ucil. I ja.Martin Dvořák píše:Kdepak, PHP se ucim. Dostal jsem jakousi sablonu tohoto ucetnictvi od jednoho znameho. A tak to upravuji k obrazu svemu a ucim se na tom. Nejsem tedy primy autor ale protoze se mi to libilo dal mi celej neokomentovanej zdrojak plny chyb abych se mel na cem ucit /pacholek/. Mam to uz pres rok, hraju si s tim a ucim se na tom ... obcas neco vylepsim a obcas neco zkazim. Statistiku jsem z toho vyjmul, protoze neni plne funkcni. Mam uz v ni opravene pocitani ale stale to neni ono /jeste mi blbnou desetiny cisla/. Takze takhle to je.mno osobne mi to taky prijde jako "takyochrana" - clovek bez js jde dovnitr rovnou a imho to spis provokuje, dal bych tam jakykoli zabezpecovaci mechanismus na strane serveru - trid je hafo, navic myslim, ze i martin musi mit neco hotovyho, kdyz dela v phpku
Palubní počítač.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Objevil jsem dalsi palubni PC, vypada taky dobre a cena vic nez prizniva. Pokud by to slo do matize/nexie, bylo by to super a jdu do toho
http://www.opelastra.cz/technika/instalaceMIDu.htm
http://www.opelastra.cz/technika/instalaceMIDu.htm
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Cena je supr. Otázka, jaký přesně signál je na pinu 21. Jestli jsou to binární data, nebo řídící impuls, který si MID přeloží. Stejné je to s pinem 20. To jsou 2 základní signály pro okamžitou spotřebu.
Dále bude problém to nakalibrovat. Věřím, že Opel servis to umí přeflashnout hodnotama pro ten který Opel, ale pro jiné vstřiky nevim, nevim...
Dále bude problém to nakalibrovat. Věřím, že Opel servis to umí přeflashnout hodnotama pro ten který Opel, ale pro jiné vstřiky nevim, nevim...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Re: Palubní počítač mám v Matizovi už 5 let
Dobrý, na těch jejich stránkách je ceník z r. 2000 - to bylo vybavený ještě elektronkama, ne ?
Re: Palubní počítač mám v Matizovi už 5 let
Dobrý, na těch jejich stránkách je ceník z r. 2000 - to bylo vybavený ještě elektronkama, ne ?
Pěkný dennoxi píše:Ahoj! Ozivuji vlakno.
Moc moc shanim ten palubni pocitac, ale nikde nemuzu sehnat.
Stranky toho polskeho vyrobce uz nejedou a v Elim snad uz delaji jen svetla.
Zkus toto já to mám ale jsem lajdák a nemám porád čas abych to opravdu kvalifikovaně zhodnotil. To znamená,že ho mám v autě ale zatím to ani nesleduji
Ať nám jezdí a nezlobí
No co to tu čtu Vláďo Když jsme se naposledy viděli, tak to bylo již připraveno na připojení a ty pořád nic. A co topení (tepelné čerpadlo) je aspoň hotovo ? Já ti řeknu, ti důchodci nic nestíhajíTopol píše:Pěkný dennoxi píše:Ahoj! Ozivuji vlakno.
Zkus toto já to mám ale jsem lajdák a nemám porád čas abych to opravdu kvalifikovaně zhodnotil. To znamená,že ho mám v autě ale zatím to ani nesleduji
Ať nám jezdí a nezlobí
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
------------------------V.Brousek píše:No co to tu čtu Vláďo Když jsme se naposledy viděli, tak to bylo již připraveno na připojení a ty pořád nic. A co topení (tepelné čerpadlo) je aspoň hotovo ? Já ti řeknu, ti důchodci nic nestíhajíTopol píše:Pěkný dennoxi píše:Ahoj! Ozivuji vlakno.
Ať nám jezdí a nezlobí
Svatá pravda chlapci - ani umřít nestihneme čau " Vazoun "
No co to tu čtu Vláďo Když jsme se naposledy viděli, tak to bylo již připraveno na připojení a ty pořád nic. A co topení (tepelné čerpadlo) je aspoň hotovo ? Já ti řeknu, ti důchodci nic nestíhají
Pěkný den
Jak jsem psal počítač je připojený ale úplně všechny fumkce ještě nemám naštelovaný No a to tepený čerpadlo už maká
Jako říkám rovnou,že jsem ho koupil velmi výhodně od firmy která se ho chtěla zbavit ale ůplně nový/Hanzy ho viděl protože jsem ho kousek od něj kupoval/ Jinak ve zkratce nechci se tady motat s jiným tematem ale 1 kw/h uhlí přibližně 0,9kč,plyn 1kw/h už pomalu 1,8 kč no a z TČ asi 1,1 kč ! Jak říkám,když by byl zájem můžeme založit samostatný tema.
Jinak zpět k palubnímu počítači tak já mám toto !
http://www.jelineklu.wz.cz/PocitacRed.htm
Jinak jsen rád zaregistroval Vazouna,že se zase ozval i když jsme si psali ale rád ho vidím na stránkách
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný den
Jak jsem psal počítač je připojený ale úplně všechny fumkce ještě nemám naštelovaný No a to tepený čerpadlo už maká
Jako říkám rovnou,že jsem ho koupil velmi výhodně od firmy která se ho chtěla zbavit ale ůplně nový/Hanzy ho viděl protože jsem ho kousek od něj kupoval/ Jinak ve zkratce nechci se tady motat s jiným tematem ale 1 kw/h uhlí přibližně 0,9kč,plyn 1kw/h už pomalu 1,8 kč no a z TČ asi 1,1 kč ! Jak říkám,když by byl zájem můžeme založit samostatný tema.
Jinak zpět k palubnímu počítači tak já mám toto !
http://www.jelineklu.wz.cz/PocitacRed.htm
Jinak jsen rád zaregistroval Vazouna,že se zase ozval i když jsme si psali ale rád ho vidím na stránkách
Tak ať nám jezdí a nezlobí