0-100 km/h
Moderátor: Blue Lanos
0-100 km/h
Cus za jak dlouho naslapnete kilo??? Ja to mam za 12,6s. Vyrobce tvrdi 12,5s to de... A vsechny co znam rikaj ze DAEWOO = SUNKA wod rejzozroutu... Ale kdyz se potkam na krizovatce s Fabii nebo s oktaviarema, akorat to protocej naprazdno a nez se rozkoukaj, SEM FUC A na okreskach zrovna tak. Pak se divej co je to spalilo
BTW: NO TUNING
BTW: NO TUNING
Long Is The Time and Hard Is The Road.
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Na povodnych pneus 10.3 po precipovani 9.9, sam v aute, merane so stopkami, vzdy z troch merani priemer dvoch lepsich.
Ale ak ukazuje tachac pri 100km/h povedzme o 5km/h viac, tak uz je pol sekunda rozdiel smerom k lepsej hodnote...
Tazko teda zodpovedne povedat, ale 1.6 Lanos pod 11s da urcite po zabehu. S necipnutou Leganzou 2.2 som pri rovnakom postupe skoncil na 9.4s. To len pre porovnanie.
Ale ak ukazuje tachac pri 100km/h povedzme o 5km/h viac, tak uz je pol sekunda rozdiel smerom k lepsej hodnote...
Tazko teda zodpovedne povedat, ale 1.6 Lanos pod 11s da urcite po zabehu. S necipnutou Leganzou 2.2 som pri rovnakom postupe skoncil na 9.4s. To len pre porovnanie.
Fuchsröhre - love it or hate it
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Skusil som vcera trochu pomerat, na zimnych MP56 185/65 R14 to bolo 10,6-11,0. Sam v aute, merane tri krat. Presnost asi nie velka , ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ... - chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky . Ale pravdepodobne to ide pod 11 a to dost vyrazne.
Ale meranie moze byt skreslene a to celkom podstatne tym, ako ukazuje tachometer a aky rozmer maju pneu. Tachometre su vaecsinou nastavene tak, aby ukazovali trochu viac, ako je skutocnost . Moj napriklad ukazuje v rozsahu 20 - 120 km/h rychlost priblizne o 5 km/h viac, ako je rychlost v skutocnosti (merane pomocou GPS masinky asi pred dvoma rokami na 185/60R14. Mohlo sa to posunut) Kazdopadne ked idem cez dedinu tak, ze mi ukazuje 65 km/h (realne 60), policajti za radarom ma nezastavia . A tak rozdiel moze byt az niekolko desatin ...
Ak by to malo byt objektivne meranie, asi by bolo treba nejaky skalibrovany tachometer, GPS alebo radar.
Ale meranie moze byt skreslene a to celkom podstatne tym, ako ukazuje tachometer a aky rozmer maju pneu. Tachometre su vaecsinou nastavene tak, aby ukazovali trochu viac, ako je skutocnost . Moj napriklad ukazuje v rozsahu 20 - 120 km/h rychlost priblizne o 5 km/h viac, ako je rychlost v skutocnosti (merane pomocou GPS masinky asi pred dvoma rokami na 185/60R14. Mohlo sa to posunut) Kazdopadne ked idem cez dedinu tak, ze mi ukazuje 65 km/h (realne 60), policajti za radarom ma nezastavia . A tak rozdiel moze byt az niekolko desatin ...
Ak by to malo byt objektivne meranie, asi by bolo treba nejaky skalibrovany tachometer, GPS alebo radar.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Chtelo by to nejakou peknou spolujezkini se stopkama, pokud mozno co nejlehci Samozrejme myslim hmotnostvado píše:Skusil som vcera trochu pomerat, na zimnych MP56 185/65 R14 to bolo 10,6-11,0. Sam v aute, merane tri krat. Presnost asi nie velka , ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ... - chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky
Naposledy upravil(a) lanosek dne stř lis 10, 2004 07:43, celkem upraveno 1 x.
KOukam, ze si asi taky provedu mereni "sprintu"
Na zimnich 175x13 by to melo jet lip nez na letnich 195
Na zimnich 175x13 by to melo jet lip nez na letnich 195
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ono se na přesné měření používá takové to páté kolo (vypadá jako od kola) a přesný měřič. Možná by se dal použít i cyklocomputer. Jinak rychlost skutečná a na tachometru se dá dobře zjistit na dálnici. tam je značení po 1 km. Tak držíš např. 120 a musíš ujet 1km za 30 s. Kvůli přesnosti radši měřit třeba 3 nebo 5 km a vydělit to. Když už jsme u tý 0-100 neměřil jsem to u mý Nubiry 2,0 16V ale nemám důvod nevěřit údajům, že to má za 9 s (zatím bez sport. filtru a ost. vylepšení) Má tah jako startující letedlo a těch 100 tam mám ještě na dvojku, otáčky lehce v červeném. Na rodiný kombík slušný, líbí se mi auto co jede a vypadá normálně, než auto olepený jako vánoční stromek a v kopci pak zdržuje.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
O to vetsi je prekvapeni "tuneru" kdyz okolo nich prosvisti daewoo Navic kridla a tyhle "aerodynamicky doplnky" omezujou proudeni vzduchu Lepsi je investovat pod kapotuRichard píše:Na rodiný kombík slušný, líbí se mi auto co jede a vypadá normálně, než auto olepený jako vánoční stromek a v kopci pak zdržuje.
To de, nekde sem cet prospekty k trabantu a tam mu davaj 60seMKa Slovensko píše:s lanosom som to este neskusal, ale ak by som tak urcite este s niekym lebo stiskat aj stopky aj riadit sa akosi dobre neda
skusal som to zatial iba na skodovke 120LS a ta sla 24-26 sekund a dve osoby v aute plus pol nahradneho motora za sedackami (to je standardna vybava u tychto aut)