BTW: NO TUNING

Moderátor: Blue Lanos
Chtelo by to nejakou peknou spolujezkini se stopkama, pokud mozno co nejlehcivado píše:Skusil som vcera trochu pomerat, na zimnych MP56 185/65 R14 to bolo 10,6-11,0. Sam v aute, merane tri krat. Presnost asi nie velka, ved drzat v ruke stopky, cumiet na tachometer, mackat cudliky presne v ten spravny okamih a este k tomu drzat volant a kvaltovku ...
- chcelo by to niekoho, kto by sedel vedla, pozeral na tachometer a obsluhoval stopky
O to vetsi je prekvapeni "tuneru" kdyz okolo nich prosvisti daewooRichard píše:Na rodiný kombík slušný, líbí se mi auto co jede a vypadá normálně, než auto olepený jako vánoční stromek a v kopci pak zdržuje.![]()
![]()
To de, nekde sem cet prospekty k trabantu a tam mu davaj 60seMKa Slovensko píše:s lanosom som to este neskusal, ale ak by som tak urcite este s niekym lebo stiskat aj stopky aj riadit sa akosi dobre neda
skusal som to zatial iba na skodovke 120LS a ta sla 24-26 sekund a dve osoby v aute plus pol nahradneho motora za sedackami (to je standardna vybava u tychto aut)![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |