Nexia GSi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
S tou výměnou motoru je to asi tak podle toho že ho tam někdo má a podle toho že v nesíí zůstalo vše stejné jako v racerovi a ten byl zase stejný jako kadet a tam ten motor (nevím jestli zrovna ten 16 V ) byl tak by to nmusel být zase takovej neřešitelnej problém ale je problém s kabeláží , potřebuješ veškerou elektriku a počítač musiš si vymyslet hadice na vodu a topení a palivo a veškerý napojení oficiálně ti to nikdo neudělá jedině opravdu Richi v nějaké dílně u kámoše ale bude to podle mě dost drahý a nebo to bude někdo dělat jen proto že ho to baví tak ať se podaří
- Reklama
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
petrm: diiky ono to az take drahe nebude, pokial bude chciet nehat uplne seriovy vykon....jedine dve drahe veci na tom budu nove piesty,to rataj aspon 400EUR a novy nerezovy vyfuk, co je okolo 10-15tis SK...a ostatne veci su uz fakt drobnosti, pokial sa podari, tak vsetky veci budeme mat a jedine, co si bude musiet michal doniest, je zadna naprava s kotucmi, lebo tu u nas akosi nevieme zohnat...
No já to myslel jako že to nějakej den práce zabere a aspoň já nedělám pokud to není pro hodně dobrýho kámoše zadarmo a tak když na tom strávíte třeba týden tak to beru takhle že jen ta práce bude stát dost a nebo to musíš dělat jen proto aby sis dokázal že ty to zvládneš a pak si za to řekneš pár korun a budeš řikat zvládl sem to co jiní řikali že je nemožný
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
No tak takhle daleko já nemyslím to jsou podle mě naprosto zbytečně utracený prachy a našel bych hned spoustu jinejch věcí za který bych je utratil ale když ty prachy máš tak je to jen vaše věc a mít doma nějakej takovej unikát taky asi není špatný no sem na to zvědav a doufám že se někde na srazu sejdem abych si to mohl prohlídnout na vlastní kukadla
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
-
Aha ta cena neodpovida ani tomu co se mi otoci v penezence za pul roku takze sem asi vylecenej taky ta spotreba je trochu vysoka na obyc delnika za par tisic a lisingem na krku to asi nejde predstavoval sem si jinou cenu aspon teda mi ji rikal clovek kterej s tim napadem prisel ten mi prave rek ze mi to tam da a ze to bude stat min jak jednu ctvrtinu s te castky cos predbezne udal neco jako kotouce nazadek ubec nerikal jeste ze mi to nechtel udelat takze to znamena ze zejtra dojedu do liberce do servisu a snad mi s tim mim motorem neco udelaj ja ho normalne natocim ale klapou tam hrozne ventyli jo kdyz uz pisu tak kdo ma zajem tak s kamosem vozime s rajchu auta tak kdyby nekdo chtel nexiji tak neni problem ale sou s nemeckejma papirama.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mít zbytečných 100.000 Kč, tak prodám Nexii a koupím si zázrak japonských inženýrů - Hondu Civic 1.6, která má v sérii 160 koní a v bazarech stojí kolem 240.000 Kč. Bohužel je jich málo kousků...
A vykašlu se na starý (i když geniální) Kadeťácký motor.
A vykašlu se na starý (i když geniální) Kadeťácký motor.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, moje rec
Nemacenu rvat prachy do staryho auta ( i kdyz to nekteri delame )
Nemacenu rvat prachy do staryho auta ( i kdyz to nekteri delame )
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, Miloši. Právě proto si budu nechávat dělat startování auta na dálkovém ovladači a nové sportovní svody A příští rok ten podvozek...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele: