Nexia GSi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Reklama
-
to ja taky ne ale proste kdyz mi v 10.servisech reknou ze je to nerealny a pak to vydim ze to realny je tak to docela dost nastve ja bych kuli tomu jel klidne az buh vi kam kor ted kdyz mi odesel motor a nemuzu sehnat jinej pak mam jeste jinou moznost dat tam motor s kadeta 1.6 8.v ale to se mi moc nechce protoze sem se svezl v gsi a to je proste mazec to auto je neovladatelny je to jak raketa a to me proste laka proste sem blazen
Predtim si ale nejdriv sezen minimalne GSI brzdy dopredu a uprav podvozek, protoze kdyz tam das jen ten motor, pokud se to povede, tak se nekde brzy vymlatis, neb to auto bude neovladatelnyM.I.CH.A.L. píše:to ja taky ne ale proste kdyz mi v 10.servisech reknou ze je to nerealny a pak to vydim ze to realny je tak to docela dost nastve ja bych kuli tomu jel klidne az buh vi kam kor ted kdyz mi odesel motor a nemuzu sehnat jinej pak mam jeste jinou moznost dat tam motor s kadeta 1.6 8.v ale to se mi moc nechce protoze sem se svezl v gsi a to je proste mazec to auto je neovladatelny je to jak raketa a to me proste laka proste sem blazen
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
michal: realne to je, ale kto by sa ti sdo toho pustal, ved ked tam nieco rupne, tak by ti za to zodpovedal servis...a ktory servis by ti platil opravu, ked nemusi snad sa najde aj taky, pri ktorom bude odpoved...no jasneeee nexia gsi rulezzzz
inak, kebyze mas zaujem, tak by sme ti ten motor napasovali aj do nexie...len by si musel doviest afto do BA....
inak, kebyze mas zaujem, tak by sme ti ten motor napasovali aj do nexie...len by si musel doviest afto do BA....
Naposledy upravil(a) richiprofi dne stř lis 03, 2004 07:23, celkem upraveno 1 x.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
heh, no to by slorichiprofi píše:milosh: a co tak pozvat Mirsiho na nejaky zaraz do CR, nech dame daky sprintik
Ja uz mam dlouho v hlave myslenku udelat evropsky nexia sraz, ale na to je nas asi malo fandu
I kdyz treba aspon s Polakama by to nemuselo byt spatny, rekneme za rok, coz? A treba rovnou cely daewoo sraz, ne jen pro nexiare...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to uz aby som uz umyl tu mojumilosh píše:heh, no to by slorichiprofi píše:milosh: a co tak pozvat Mirsiho na nejaky zaraz do CR, nech dame daky sprintik
Ja uz mam dlouho v hlave myslenku udelat evropsky nexia sraz, ale na to je nas asi malo fandu
I kdyz treba aspon s Polakama by to nemuselo byt spatny, rekneme za rok, coz? A treba rovnou cely daewoo sraz, ne jen pro nexiare...
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
-
Tak se vsichni koukejte v dubnu dovalit do Ustimazesk píše:s tym zrazom to nie je zly napad, zima nebude, a o chvilu je tu zase jar!! trebalo by to zacat riesit uz teraz... (trebalo je po nitránsky )
verim, ze milosh sa toho ujme
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
-
Ahoj Milosi pokud mi do ty mi kary r.profi. nacpe ten motor tak se tam stoprocentne ukazu jo doufam ze ti prisel muj e-mail o clenstvui akorad sem nepochopil jak ti mam poslat ty prachy tak my to prosim vysvetli protoze chci byt clenem nexia clubu jo uz sem zjistil co je to to ICQ takze uz ho taky mam zatim cau Michal