Zdravím vás chlapi, potreboval by som pomôcť a zároveň poradiť, mám problém s autorádiom (audio systémom). Stala sa mi taká vec ráno som prišiel k autu ako každý deň a zistil som že neštartuje, okamžite mi bolo jasné, že je vybitá baterka, všimol som si že nefunguje ani rádio, mal som zato, že je to tou baterkou a tak som naštartoval cez štartovacie káble auto naskočilo, ale rádio je až do teraz úplne hluché. Viem že rádio je kódované a v príručke som sa dočítal, že po otočení kľúča do polohy jedna (I) by sa malo ozvať pípnutie a následne treba pomocou tlačidla programovania na voliť štvormiestny kód. Pípnutie sa síce ozvalo, ale displej je úplne bez života, takže zvuk je ale kód tam dať nemôžem. Jediné čo ma potešilo je, že svieti aspoň tá červená kontrolka na rádiu. Prosím poradte či je to rádio už úplne na vyhodenie, alebo sa s tým ešte dá niečo urobiť. Podotýkam že poistku som skontroloval a prepálená nie je. Ďakujem za vašu ochotu.

Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS