Kontrolka Check
Moderátor: Blue Lanos
Re: Kontrolka Check
Ako som už písal o rozsvecovaní kontrolky ,,CHECK"" neskôr svietila trvale,občas zhasla.Dal som vymeniť snímač vačkového hriadeľa a zázrak:kontrolka zhasla a je pokoj cca 500,-Sk náhradný diel.
- Reklama
S tou kontrolkou to bola tak,že svietila len občas,potom stále,zase občas.Na motore nebadať nič,možno trocha znížený výkon.Dal som vymeniť snímač vačkového hriadeľa /500 SK /a kontrolka zhasla natrvalo/Zatiaľ/.Takže odporúčam najprv diagnostiku motora a potom sa uvidí.
Taky mě svítila kontrolka CHECK. Na diagnostice zjistili chybu katalyzátoru. Byla tam rozpadlá lamela a ta se chovala někdy jako klapka ve výfukovém potrubí. Klesal výkon motoru.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Co jsem říkal, nejdřív diagnostika a potom můžeme něco řešit
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Tak som prisiel aj ja na chybu (check) . Je to snimac tlaku vzduchu v sacom potrubi . Kde by som mohol na nete kupit takuto suciastku , lebo sa mi nedari nikde ju najst ? Kat. c. 96 276 354
Chevrolet Orlando LT+, 1,8B
Tak som ju kupil -iautomax@orava.sk <automax@orava.sk>
Naposledy upravil(a) dod dne pát úno 13, 2009 18:43, celkem upraveno 2 x.
Chevrolet Orlando LT+, 1,8B
presne tak je to cidlo tlaku saciho potrubi.
ta druha chyba je lambdasonda
bohuzel kde na slovensku budes shanet dily nevim.
v praze je prodejna i s E shopem a tam ti ho urcite sezenou a mozna i poslou na slovensko.
CZdrafel
ta druha chyba je lambdasonda
bohuzel kde na slovensku budes shanet dily nevim.
v praze je prodejna i s E shopem a tam ti ho urcite sezenou a mozna i poslou na slovensko.
CZdrafel
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jaky vypis chyb?
myslis jako cislo chyby a jeji nazev na vsecky chyby?
to neprojde.
nemam servisni manual na chyby ale mozna mit budu.pak je to na par hodin vypisovani.
myslis jako cislo chyby a jeji nazev na vsecky chyby?
to neprojde.
nemam servisni manual na chyby ale mozna mit budu.pak je to na par hodin vypisovani.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Zdar, je možné že se check rosvítíl když odešel alternátor??? je to na Tacumě 2,0i LPG - altik je opraven a check svítí........dík Standa
Pěkný den Sraz za 7a nedočkavci za 6dod píše:Hodil by sa vypis chyb ?
Nejdřív jsi mě dostal s tím mravencem ! Málem jsem ho zamačkával na obrazovce !!
Mám sice Kalose ale když se mi po prvé rozvítil CHECK tak mi technik po telefonu řek abych si zkontroloval životní funkce / olej,kapaliny,dobíjení/ a až budu mít čas abych se zastavil .Takže bych to bral bez emocí.
Ať nám jezdí a nezlobí