problém: začalo to blbnutím centrálu ktorý ovládam dialkovým. dialkové tam mám asi neoriginál a doteraz som si
myslel ,že je to čisté dialové ovládanie bez alarmu ,ale... .Najprv mi nezamykalo len ľavé zadné dvere (chcel som to rozobrať a pozrieť sa
na ten motorček) ,ale "opravilo" sa to samo. A kedže prišla zima tak som to nechal tak.
Dnes: Ráno prídem ,odomknem diaľkovým naštartujem a otáčky kolíšu ,aby to neskapalo musím pridávať plyn. Vytočím tak max 2500 o/min.

Hovorím si no super niečo vážnejšie s motorom ,rozdeľovač a tak. Zhasom som to a keď som vystúpil tak som zistil že mi blikajú len tie menšie blinkre na blatníkoch. Tak mi hlásilo tie nezamknuté dvere čo sa mi stalo dávnejšie. Potom som započul že "cuká" motorček na vodičových ako keby sa ich stále pokúšal otvoriť. Tak som s dialkovým pár krát zamkol a odomkol a potom som už naštartoval bez problémov. Len keď som to za chvíľu v robote skúšal tak to blblo zase tak isto. Tak som rozobral tie vodičové dvere ,aby som sa pozrel na ten motorček ,ale úplne som ho nerozoberal ,lebo som nato nemal čas a pri skladaní sa to zase opravilo a od vtedy to išlo.
Teda podľa všetkého to nieje obyčajný centrál ,ale je tam asi aj nejaké blokovanie motora. Ale zaujímavé je že keď napr. zamknem s diaľkovým a následne si odomknem iba kľúčom tak naštartujem normálne!!
Alebo je problém s tým centrálom ,kostrou a to blbne aj celú elektriku v aute.
Stretol sa tu niekto s takýmto problémom? Viete mi poradiť kde hľadať tú hlavnú jednotku od centrálu?? Môže byť to dialkové ovládanie originál ,alebo je to tam určite dorábané?
Rozmýšlam že by som to dal celé prerobiť a konečne si dať spraviť centrál+dialkové s otváraním kufra+alarm. ale bojím sa ,že to bude potom aj tak robiť (keby to boli káble)
gratulujem všetkým ktorí to prečítali do konca ,cítil som potrebu napísať to celé detailne