nesvítí hlavní světla
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
nesvítí hlavní světla
Zdravím mám takovýto problém. Včera se mi najednou po nastartování nerozsvítily hlavní světla, svítí jen parkovačky, kontroloval jsem pojistky a jsou v pořádku i žárovky. Napadlo mě relé tak jsem ho zkusil vyměnit za relé od palivového čerpadla ale nepomohlo to nevím jestli je to relé jiné nebo v čem by mohla být další problém. Mohl by mi někdo poradit? Případně nevíte jak to relé světel vyzkoušet nebo přeměřit jestli je funkční?
- Reklama
Re: nesvítí hlavní světla
Mrkni tady na foru, dával jsem sem schéma zapojení světel, je to v eskci Nubira a téma něco o světlech...... možná je to i ve fotogalerii.... každopádně dej "hledat"
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
no rele je stejne.takze tim to neni.pokud to neni zarovkami-uz se mi to stalo-tak chce zjistit zda od vypinace k rele jde proud.pokud ano musi tam byt taky stalych 12v a kostra.neco z toho ti tam nejde,nebo od rele ke svetlum je preruseno.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mám jeden tip taky jsem se s tím potrápil
a pak jsem zjistil že je celý světlo něják
kostřený přes žárovky tak zkontroluj všechny,
mě taky nesvítily potkávačky a byla ruplá jedna
H1 na dálkách.
a pak jsem zjistil že je celý světlo něják
kostřený přes žárovky tak zkontroluj všechny,
mě taky nesvítily potkávačky a byla ruplá jedna
H1 na dálkách.
Nubira 2.0 16v rv.2000
Až budeš hledat závadu, tak se zkus nepřed podívat na svorkovnici /zacvakávací/ , která rozděluje vodiče pro levé a pravé světlo.Přívod z relé je jen jeden a v prostoru motoru se to teprve rozděluje. Já jsem ji měl dost zaoxidovanou. Po vyčištění je vše OK!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
ahoj,.. podobný problém sem měl taky. Po dlouhém a dlouhém bádání sem našel chybu v přepínači světel. Koupil sem novej a je to OK