![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Tak splaskni a porad mi s tim vzduchovym filtremOndras píše:Ó kolegové, děkuji vám za uznání, dmu se pýchou.![]()
Pšůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Odpověď máš v Nubira foru od 22.10.Krtek píše:Tak splaskni a porad mi s tim vzduchovym filtrem
Dík. mně totiž nedošlo upozornění o nový zpravě tak jsem si to přečet až ted. A co válcovej filtr ? já nejsem schopnej spočítat tu plochu na konusu. Válec bych zmáknulOndras píše:Pšůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Odpověď máš v Nubira foru od 22.10.Krtek píše:Tak splaskni a porad mi s tim vzduchovym filtrem
Imho je to tak, ze spocitas prumer z dolniho a horniho prumeru konusu a pak normalne podle vzorecku na valec. U konusu by ti navic mohlo hrat ve prospech to, kdyz by mel otevrenou "hlavu".Krtek píše:Dík. mně totiž nedošlo upozornění o nový zpravě tak jsem si to přečet až ted. A co válcovej filtr ? já nejsem schopnej spočítat tu plochu na konusu. Válec bych zmáknulOndras píše:Pšůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Odpověď máš v Nubira foru od 22.10.Krtek píše:Tak splaskni a porad mi s tim vzduchovym filtrem
Podstatně lépepetrm píše:...použil lakýrnickou maskovací pásku se kterou se mimochodem mnohem lépe pracuje že ano
asi takto >MilanK píše:Si frajer ... Presvedcilo ma to... No z esperom bude trocha problem lebo ma vyplne z latky co s tym???// Poradte majstrri
Inak rad by som skobinoval striebornu a cervenu ... dik
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |