Iteriér - konzultace
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Iteriér - konzultace
Mám plán na další oživení interiéru. Tentokrát bych si do péče vzal výplně dveří. Jedná se o lakování na lesklou bílou (jako palubka) a matnou černou. Alternativa je čalounění, což není technicky složité, ale obávám se praktičnosti bílého čalounění. Lak umyju, potahy na sedadlech vyperu, ale výplně dveří jsou problém. Co vy na to?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Iteriér - konzultace
sel bych jednoznacne do bileho matu - mozna ani ne do ciste bile, spis ta sedobila co mas na sedaku - leskla je imho obrovsky neprakticka - kazdy skrabanec je hned videt, nezadouci odlesk a dost to bude tlouct - slad to s potahama ...Ondras píše:Mám plán na další oživení interiéru. Tentokrát bych si do péče vzal výplně dveří. Jedná se o lakování na lesklou bílou (jako palubka) a matnou černou. Alternativa je čalounění, což není technicky složité, ale obávám se praktičnosti bílého čalounění. Lak umyju, potahy na sedadlech vyperu, ale výplně dveří jsou problém. Co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak by bílý nebo šedobílý mat korespondoval s lesklou palubkou a konzolou. Chtěl jsem to sladit s tím . Odlesků se nebojím, je to sice lesklá barva, ale na povrch se strukturou, takže vyloženě prasátka by to házet nemělo .jakub píše:
sel bych jednoznacne do bileho matu - mozna ani ne do ciste bile, spis ta sedobila co mas na sedaku - leskla je imho obrovsky neprakticka - kazdy skrabanec je hned videt, nezadouci odlesk a dost to bude tlouct - slad to s potahama ...
Ad flock - ten vypadá super, ale jak píšeš, údržba je problém
|\/| /\ '|' | '/.
Ondro, ja nevedet, ze to je foto Matize zevnitr, tak to tipuju na nakou limuzinu. Fakt super !!!!
A jeste vic bude, az ty dvere budes mit hotovy
A jeste vic bude, az ty dvere budes mit hotovy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
aaa flock je to slovo, dikyOndras píše:Nevím jak by bílý nebo šedobílý mat korespondoval s lesklou palubkou a konzolou. Chtěl jsem to sladit s tím . Odlesků se nebojím, je to sice lesklá barva, ale na povrch se strukturou, takže vyloženě prasátka by to házet nemělo .jakub píše:
sel bych jednoznacne do bileho matu - mozna ani ne do ciste bile, spis ta sedobila co mas na sedaku - leskla je imho obrovsky neprakticka - kazdy skrabanec je hned videt, nezadouci odlesk a dost to bude tlouct - slad to s potahama ...
Ad flock - ten vypadá super, ale jak píšeš, údržba je problém
mno svetly flock uplne tutove, jestli bude mit ta barva strukturu, tak ok i tak zvaz mat - na fotce to totiz matny je (resp opticky ekvivalent matu) - jediny ceho se bojim, abys to nepreplac ... zase jak rikam, dosud jsi to vzdycky odhad spravne, tak proc ne ted ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Fáze 1
nenechal jsem se tedy pobízet a pustil jsem se do práce. Raději jsem začal zadníma výplněma, protože jsou celkem odrané a případný neúspěch by nebolel.
Nechal jsem si poradit jaké spreje použít a zakoupil jsem je:
Umělecky jsem výplně olepil:
Začal základem na plasty:
Pokračoval matem:
Struktura "kůže" zůstala zachována:
A takhle nějak to zatím vypadá:
nenechal jsem se tedy pobízet a pustil jsem se do práce. Raději jsem začal zadníma výplněma, protože jsou celkem odrané a případný neúspěch by nebolel.
Nechal jsem si poradit jaké spreje použít a zakoupil jsem je:
Umělecky jsem výplně olepil:
Začal základem na plasty:
Pokračoval matem:
Struktura "kůže" zůstala zachována:
A takhle nějak to zatím vypadá:
|\/| /\ '|' | '/.
ten cit je znatOndras píše:Umělecky jsem výplně olepil:
vytecne, takhle to fakt vypada jak kuzeOndras píše:Pokračoval matem, Struktura "kůže" zůstala zachována:
hele parada, nechtel jsi vzit cely ten oblouk - nejen madlo (jako maxi-cool vypada i tohle a _nevim_ jak by vypadal celek, takze vazne jen dotaz)Ondras píše:A takhle nějak to zatím vypadá:
dobra prace - ja tim asi vezmu cely interier
je to parada, jeste jednoujakub píše:hele parada, nechtel jsi vzit cely ten oblouk - nejen madlo (jako maxi-cool vypada i tohle a _nevim_ jak by vypadal celek, takze vazne jen dotaz)
hele ondrasi, tos me vazne nalomil, musim rict, ze pera me nechaly chladnym (minimalne to odkladam na pristi rok), ale tohle ... mno teda, poklona, jeste jednou ...jakub píše:dobra prace - ja tim asi vezmu cely interier
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten "Bumper Spray" je v podstatě základ na plasty. Z druhé strany výplně jsem si zkusil stříknout jednu vrstvu "bumperu" a 2 bílé a kryje to dokonale a po zaschnutí je to i překvapivě odolné. Každopádně zítra jdu do lakování bílé části zadních výplní. Jsem sám zvědav .shaman píše:...Možná by to nejdřív sneslo nějakej základ na plasty...
Hehe, jak jsem viděl tu "kůži" jak vykoukla, tak mě to taky napadlo. Ale zůstanu u bílé.jakub píše:nechtel jsi vzit cely ten oblouk - nejen madlo
Ale ty už máš interiér docela tmavý. I když úplně černá to neníjakub píše:dobra prace - ja tim asi vezmu cely interier Wink
Toš, držte mi palce ať to nepok**vím
|\/| /\ '|' | '/.
mam, ale predstava, ze to trosku pocechram touhle barvou me laka - u mne bych prave zvolil vzit timhle postupem cely oblouk (pokud ne opravdu cele dvere (pak zase asi neprakticnost na dosedacich plochach), jsem vazne nalomen, ale zima je zima a asi spis zainvestuju ty gumyOndras píše:Ale ty už máš interiér docela tmavý. I když úplně černá to neníjakub píše:dobra prace - ja tim asi vezmu cely interier
toš já držím ať sa zadaříOndras píše:Toš, držte mi palce ať to nepok**vím