Problémy s rádiom

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
bubo

Problémy s rádiom

Příspěvek od bubo »

Mám aveo sx platinum, kde bolo už rádio nainštalované. Doteraz rádio fachčilo. Ale asi mesiac zle chytá frekvencie keď idem na dlhšiu cestu a vypadli mi úplne dopravné správy.Na displeji stále ukazuje NO TP.Jedine kde ako tak hrá je v rámci Bratislavy. Bol som na garančke a tam mi povedali,že elektroinštalácia je ok niečo prestavili ale ten problém zostal. Keby mi vedel niekto poradiť, kde môže byť pes zakopaný.
Reklama

martincakl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincakl »

No počkej...a když zmáčkneš tlačítko TA,tak se neděje nic?
Je mi zcela nejasné proč by měla mít délka cesty vliv na naladitelnost frekvence...snad jedině kdybys neměl povoleny alternativní frekvence,ale to není záležitost poruchy,nýbrž nastavení rádia...
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
bubo

Příspěvek od bubo »

No a to je ten problém, že aj keď je zapnutá AF a vzjdem z BA tak to proste nemá dobrý príjem. A pri tých dopravných správach mi na stanici kde to bežne fungovalo napíše NO TP.
martincakl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincakl »

Na dálku těžko radit...
Nicméně...porouchané samozřejmě něco být může...,ale kdo jiný na to má přijít,nebo závadu vyloučit než servis.
Nejjednodušší možnost je porovnat na stejném místě dvě stejná autorádia...tak si zkus najít nějakého kolegu z tvého okolí kdo má Aveo...rádia jsou ve všech sedanech stejná...a vlastně...nejen v sedanech,ale stejné rádio má např. i Captiva
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
bubo

Příspěvek od bubo »

Díky dobrý nápad
pik

Příspěvek od pik »

Jestli to má souvislost se vzdáleností od vysílače tak máš nastavenu nízkou citlivost přijímače.Lze to nastavit v menu myslím :D že je 1-6. :shock:
Aveo 5dveř.HB 1,2 r.v.2006.Závěs,zamykání zpátečky,podélníky.
-palck-
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s rádiom

Příspěvek od -palck- »

Zdar, mam otazku, cez zimu, ked su teploty okolo nuly, alebo pod nulou ked zapnem radio, hra cca 5 sekund a potom strati uplne prijem a len susti. Hrat zacne az ked sa auto zohreje, kazde rano dochadzame 15 km do prace a zacne hrat tak po 10 km jazdy a nemozem pocuvat spravy. Dost ma to nasiera... :? Mate niekto s tym skusenosti?
Billi James

Příspěvek od Billi James »

Ahojte!

mali sme ras v servise aveo ktoremu v mrazoch vypadaval displej a ked sa rozohrialo tak zase fungoval...
mozno je tam nejaky studeny spoj na antenu alebo co, ale ak to mas v zaruke urcite s tym ic do servisu.
Lucas

Příspěvek od Lucas »

to -palck- :jestli mas sedan tak antena je integrovana v zadním okně tak jestli těch 10 km máš zapnute vyhřívaní zadního okna tak je problem tam.
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
-palck-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -palck- »

Lucas píše:to -palck- :jestli mas sedan tak antena je integrovana v zadním okně tak jestli těch 10 km máš zapnute vyhřívaní zadního okna tak je problem tam.
ee robi to aj ked nevyhrivam a aj ked vyhrivam :?
Teraz sa oteplilo tak radio si vyhrava ako keby nic...
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Interiér a exteriér“