Problémy s rádiom
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Problémy s rádiom
Mám aveo sx platinum, kde bolo už rádio nainštalované. Doteraz rádio fachčilo. Ale asi mesiac zle chytá frekvencie keď idem na dlhšiu cestu a vypadli mi úplne dopravné správy.Na displeji stále ukazuje NO TP.Jedine kde ako tak hrá je v rámci Bratislavy. Bol som na garančke a tam mi povedali,že elektroinštalácia je ok niečo prestavili ale ten problém zostal. Keby mi vedel niekto poradiť, kde môže byť pes zakopaný.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No počkej...a když zmáčkneš tlačítko TA,tak se neděje nic?
Je mi zcela nejasné proč by měla mít délka cesty vliv na naladitelnost frekvence...snad jedině kdybys neměl povoleny alternativní frekvence,ale to není záležitost poruchy,nýbrž nastavení rádia...
Je mi zcela nejasné proč by měla mít délka cesty vliv na naladitelnost frekvence...snad jedině kdybys neměl povoleny alternativní frekvence,ale to není záležitost poruchy,nýbrž nastavení rádia...
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
Na dálku těžko radit...
Nicméně...porouchané samozřejmě něco být může...,ale kdo jiný na to má přijít,nebo závadu vyloučit než servis.
Nejjednodušší možnost je porovnat na stejném místě dvě stejná autorádia...tak si zkus najít nějakého kolegu z tvého okolí kdo má Aveo...rádia jsou ve všech sedanech stejná...a vlastně...nejen v sedanech,ale stejné rádio má např. i Captiva
Nicméně...porouchané samozřejmě něco být může...,ale kdo jiný na to má přijít,nebo závadu vyloučit než servis.
Nejjednodušší možnost je porovnat na stejném místě dvě stejná autorádia...tak si zkus najít nějakého kolegu z tvého okolí kdo má Aveo...rádia jsou ve všech sedanech stejná...a vlastně...nejen v sedanech,ale stejné rádio má např. i Captiva
Chevrolet Aveo 1,2 sedan-sunset orange metalíza
Re: Problémy s rádiom
Zdar, mam otazku, cez zimu, ked su teploty okolo nuly, alebo pod nulou ked zapnem radio, hra cca 5 sekund a potom strati uplne prijem a len susti. Hrat zacne az ked sa auto zohreje, kazde rano dochadzame 15 km do prace a zacne hrat tak po 10 km jazdy a nemozem pocuvat spravy. Dost ma to nasiera... Mate niekto s tym skusenosti?
- Billi James
Ahojte!
mali sme ras v servise aveo ktoremu v mrazoch vypadaval displej a ked sa rozohrialo tak zase fungoval...
mozno je tam nejaky studeny spoj na antenu alebo co, ale ak to mas v zaruke urcite s tym ic do servisu.
mali sme ras v servise aveo ktoremu v mrazoch vypadaval displej a ked sa rozohrialo tak zase fungoval...
mozno je tam nejaky studeny spoj na antenu alebo co, ale ak to mas v zaruke urcite s tym ic do servisu.
to -palck- :jestli mas sedan tak antena je integrovana v zadním okně tak jestli těch 10 km máš zapnute vyhřívaní zadního okna tak je problem tam.
Aveo 5dv. 1,4 LT
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
Ex:Daewoo Lanos
člen AVEO fanklubu
ee robi to aj ked nevyhrivam a aj ked vyhrivamLucas píše:to -palck- :jestli mas sedan tak antena je integrovana v zadním okně tak jestli těch 10 km máš zapnute vyhřívaní zadního okna tak je problem tam.
Teraz sa oteplilo tak radio si vyhrava ako keby nic...