podsvícení stř. panelu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Já nemám origo mlhovky,takže nevím. Za idiota určitě nejsi a jak říká klasik-chybami se člověk učí. Skusil bych hledat nějaké šroubky ze předu. Jestli nejsou pod rámečkem,pak by jsi to měl celé nějak vyklopit. A nebo tu mlhovku celou vyndej,drží na dvou šroubech ze zadu.newnexia píše:som kreteeen couz pocuj a ty mi nevies povedat ako vymenit tu hmlovku laborujem nad tim a neviem ani za .... ::D teraz som uf fakt za idota ale to bude tim ze fakt som ale aspon to budem mat hotowo ked poradite aj ked som za debila
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Zdarec tak mi taky zřejmě prdla žárovka ve středovém panelu, nebo jsem si toho nevšiml, zase tak často v noci nejezdím
nemám vůbec nic podsvícené ventilaci atd....
co tam pasuje za žárovku? nevíš náhodou, jo a jak si vyřešil to podsvícení? moc pěkné
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
pasujou tam ty malinké žárovky(diody) v plastové patce jak jsou třeba v kontrolkách.
Podsvícení v ovládání topení. Misto žárovek jsou tam diody, pod rádiem osvětlená přihrádka: ze zadu vyvrtat 2 díry pro nastrčení 2 diod s paticí do park. světel, naletovat dráty a je hotovo. A stř. panel mi osvětluje jedna bodová dioda za řadicí pákou u sedačky.
Podsvícení v ovládání topení. Misto žárovek jsou tam diody, pod rádiem osvětlená přihrádka: ze zadu vyvrtat 2 díry pro nastrčení 2 diod s paticí do park. světel, naletovat dráty a je hotovo. A stř. panel mi osvětluje jedna bodová dioda za řadicí pákou u sedačky.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Re: podsvícení stř. panelu
Nazdar
Předevčírem jsem to odmontoval, je to celkem jednoduché přesně podle návodu. Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo. To se naštěstí nestalo, ale chce to pevné nervy. Když se to povede tak k těm žárovkám se nejlíp dostaneš pinzetou
Předevčírem jsem to odmontoval, je to celkem jednoduché přesně podle návodu. Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo. To se naštěstí nestalo, ale chce to pevné nervy. Když se to povede tak k těm žárovkám se nejlíp dostaneš pinzetou
Rámeček kolem stř. panelu musíš sundatRobin píše:Nazdar
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
...priznam sa, ze ked som pisal ten "navod", tak som akosi predpokladal, ze to ludia daju dole. na tych mojich fotkach nie je nasadeny ale aj rozvody sa asi daju vymenit aj cez vyfuk....Robin píše:Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo.
tak ten panel bych potreboval taky vedet...mam ten stejny problem...
uz sem si precet a doufam ze to take zvladnu...zitra se na to vrhnu...