Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Já nemám origo mlhovky,takže nevím. Za idiota určitě nejsi a jak říká klasik-chybami se člověk učí. Skusil bych hledat nějaké šroubky ze předu. Jestli nejsou pod rámečkem,pak by jsi to měl celé nějak vyklopit. A nebo tu mlhovku celou vyndej,drží na dvou šroubech ze zadu.newnexia píše:som kreteeencouz
pocuj a ty mi nevies povedat ako vymenit tu hmlovku laborujem nad tim a neviem ani za .... ::D teraz som uf fakt za idota ale to bude tim ze fakt som
ale aspon to budem mat hotowo ked poradite aj ked som za debila
Zdarec tak mi taky zřejmě prdla žárovka ve středovém panelu, nebo jsem si toho nevšiml, zase tak často v noci nejezdím
Rámeček kolem stř. panelu musíš sundatRobin píše:Nazdar
Předevčírem jsem to odmontoval, je to celkem jednoduché přesně podle návodu. Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo. To se naštěstí nestalo, ale chce to pevné nervy. Když se to povede tak k těm žárovkám se nejlíp dostaneš pinzetou
Robin píše:Měl jsem ale velký problém s vytáhnutím ovládacího panelu, šlo to hrozně špatně a myslel jsem že polámu ten rámeček okolo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |