Nizka teplota motora

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Zizu

Nizka teplota motora

Příspěvek od Zizu »

Caute! Verim ze sa niekto najde a pomoze s mojim problemom. Slabo mi kurilo auto. Jeden znami mi povedal ze je to zly termostat lebo teplota na budiku ukazovala cca 4mm pred polkou budika a po celu jazdu ani neklesla ani nestupla tak si myslel ze termostat otvara skor ako ma. Vcera mi menili termostat a odvtedy je to este horsie. Teplotu ukazuje budik na druhej ciarke pocas jazdy a ked stojim tak na volnobehu to vybehne tak ako predtym. Momentalne to pocas jazdy vobec nekuri. Chladic je pritom dost horuci. Kde moze byt chyba? Dakujem za pomoc!
Reklama

Jura

Re: Nizka teplota motora

Příspěvek od Jura »

Pořád termostat.
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
bastet

Příspěvek od bastet »

Zkus si sáhnout při ohřátém motoru na hadice vedoucí k topení.Pokud budou chladné,tak je ucpané topení a čeká tě příjemná práce s čištěním radiátou topení :lol:
Když budou horké,máš asi pořád zavřenou klapku,možná vypadlo lanko ke klapce.
DAEWOO Nubira II SE(social edition) hatchback, 1.6 16v , 76kW, zlatá metalíza, LPG ELPIGAS Stella Nord, r.v.2001, rádio JVC KD-G631,160tis. km, dovoz z Holandska.
Zizu

Příspěvek od Zizu »

Problem vyrieseni. Stary termostat bol dobry ale bolo poskodene tesnenie na termostate tak to prepustalo. Nevieme ale preco novy termostat otvaral skor ako mal a to aj s novym tesnenim. Pojdem ho reklamovat. Teraz je tam naspat ten stary termostat ale s novym tesnenim a je to vsetko ok. Teplota trochu vstupla a aj to lepsie kuri. Dakujem ze ste sa mi snazili pomoc.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“