![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Pokud je to tak jak píšeš, tak je to OK a vada bude opravdu v měřáku._LoLeG_ píše:Mno připojil jsem ho na kabel vedouci z civky do rozdelovace...tak mi to poradil Ondras...je na 12V vede z nej 5 dratu...dva jsou na napajeni osvetleni, 2 na napajeni budiku a jeden slouzi jako cidlo...o zadnem clenu jsem se nedozvedel ze bych měl zapojit. prepinani ma pouze na pocet valcu...a to mam nastaveno na tri valce.
Opravdu nikdo nic?? Na e-shopech vetšinou u otáčkoměrů neudávají jestli je přepinatelný podle počtu válců... PLS poraďte....Lahvac píše:Kucííí, prosím o radu Matiz začátečníkovi?!?! Koupil jsem přítelkyni (sobě) Matízka I SE (KLYA) r.v.98 a chtěl bych tam šoupnout otáčkoměr místo toho levého výdechu topení. Najde se zde někdo, kdo mi může doporučit přesně nějaký typ, popř. E-Shop kde ho mají aby 100% fungoval?? Na ceně ani tak nesejde, hlavně chci (není to 100% nutnost) aby měl bílý podklad a popř. přepínatelnou barvu podsvětlení. Ale HLAVNĚ aby 100% pasoval a nebyla to žádná "opičárna"!! Raději ustoupím mým požadavkům, ale aby to vypadalo (skoro) jako originál!! Budu všem MOC vděčný!!! Děkuji!!
A asi náhodouHynek píše:Lahvac napsal:
Opravdu nikdo nic?? Na e-shopech vetšinou u otáčkoměrů neudávají jestli je přepinatelný podle počtu válců... PLS poraďte....
Jak to že neudávají? Je to jeden ze základních parametrů, podle kterých se otáčkoměr hodnotí a kupuje.Buďto je určen přímo k určitému vozidlu, nebo se posuzuje právě podle variability. A tam se udává přepínání , nebo počet válců, nebo taky počet jisker na jednu otáčku.
___