Blackjohn, suhlas...
3 km, zohreje sa a rucicka sa vysplha 1-2 mm nad strednu palicku a tam aj ostane, uz sa vyssie nepohne... Rovnako v zime aj v lete drzi na tom istom mieste...
Správná teplota motoru
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Já to mám pořád při normální jízdě v 1/4 stupnice, jen ve městě se to dostane na 1/2 , nevaří to od 1/2 spíná větrák a v zimě taky topí dobře.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
jo jo mne taky... len mne to v zime netopí ale hreje...
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
teplota
....no já se přidám - na nexii v půlce stupnice ( neexistuje ) mezi dvěma tečkami - jde o to se pozorně podívat asi značka pro servismany - jinak jsou asi 4 druhy termostatů podle určení klimy - ani při uvaření - vyfouknutí těsnění ručička staále hlásala polovinu - ( poté měněn i termostat )... jinak při stálé mrazuvzdorné náplni stoupá bod varu až ke 108-110°C....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
ahojte, neviem ci ma s tym nieco aj pristrojovka, ale ked som mal povodnu pristrojovku, tak mi sla teplota medzi druhou a tretou palickou stale, a pritom auto slo normlane a nehrialo sa. po vymene druhej pristrojovky sa mi drzi teplota pekne na strede ukazovatela. neviem ci s ym maju nieco spolocne tie diody na pristrojovke vzadu, ale proste sa to zmenilo a pritom motor ide stale rovnako.
espero
...to sefof.brat na polovině je snad u všech " dejvú ", to je normal ... ty diody to ani nevím, že je tam mám, neřeším...jen tak mimochodem provozní teplota vody je někde okolo 90 - 95°C je to podle termostatu, jsou asi tři podle stupně sepnutí a klimatu do kterého jsou prodány...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico