night breaker alebo silverstar H1

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
muffo

night breaker alebo silverstar H1

Příspěvek od muffo »

Ako by ste hodnotily tieto žiarovky v teréne či už za sucha alebo na mokrej v noci? ja mám teraz night breaker a na mokrej nič nevidím.ale celkovo tok svetla sa mi zda hrozne slaby,je to žiarovkami alebo mám fakt vymenit cele \lampy som stoho už lama :lol:
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Mrkni, jestli ti světla nějak neosleply ( ten krycí plast je zažloutlý a matný) , zkus i změřit napětí na žárovce při svícení, dráty ke světlům připomínají zvonkové, a při vzdálenosti mohou podstatně ovlivňovat svit žárovek, já už u Nubi stříhal a natahoval znovu a je to fakt rozdíl.. dej hledat a uvidíš.....
8) 8)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
muffo

Příspěvek od muffo »

zkus i změřit napětí na žárovce při svícení, dráty ke světlům připomínají zvonkové, a při vzdálenosti mohou podstatně ovlivňovat svit žárovek, já už u Nubi stříhal a natahoval znovu a je to fakt rozdíl.. dej hledat a uvidíš.....
8) 8)[/quote]

tomuto nerozumiem ako?

Inak plasty su krasne čiré ako nové-
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No Richard to myslel tak, že průměr drátu ovlivňuje průtok proudu. Podle vzorce R= Ró krát L ,lomeno S, je průměr drátu přímo úměrný odporu.
R = odpor v ohmech. Ró = měrný odpor vodiče, třeba měděného o průměru 1 mm, při teplotě 20 stupňů Celsia a délce jeden metr. S = celková délka vodiče v metrech.

Je to brnkačka. Spočítej to, dej tam přiměřeně silný drát a budeš spokojen. :roll: :roll: ;)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
muffo

Příspěvek od muffo »

Tak hynek sice si to vysvetlil pekne,ale tieto prace su uplne mino mna takže som v ......... :(
ppp

Příspěvek od ppp »

Richard píše:Mrkni, jestli ti světla nějak neosleply ( ten krycí plast je zažloutlý a matný) , zkus i změřit napětí na žárovce při svícení, dráty ke světlům připomínají zvonkové, a při vzdálenosti mohou podstatně ovlivňovat svit žárovek, já už u Nubi stříhal a natahoval znovu a je to fakt rozdíl.. dej hledat a uvidíš.....
8) 8)
tiez pacient ako ja :lol: , tych pol volta to na paticiach ziaroviek spravilo ale uz som si zvykol a zase mi to nestaci, najma ked ma hocijaka H7 presvieti
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“