Třeba nespí,psal že má přítelkyni a tak má i jiné povinnosti(příjemnější) a tak mu to odpusť že pořád nepracuje.jakub píše:ondro, tak ja cekam a ono nic, kdy uz to bude? nechod spat a jdi to nalakovatjakub píše:toš já držím ať sa zadaří
Iteriér - konzultace
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě, jen by to asi chtělo sehnat spíše tmavě šedou než černou, protože pak by se v létě interiér přehříval. Vyndání celé palubovky taky nebude až taková sranda a lakování v autě mi nepříjde košer.zabijec píše:...Mylíš že by šla tahle vzít celá palubovka...
V mojí lakovně (v panel8ku na chodbě) je v noci tma, taky velké ticho, hudebník tu pocit má, nebolí ho břicho (sorry, ale <|||> jsem si nemohl odpustit )jakub píše:ondro, tak ja cekam a ono nic, kdy uz to bude? nechod spat a jdi to nalakovat
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Fáze 2:
tak jsem se pustil do bílé. Výsledek bohužel není tak ideální jako včera. Příčinou jsou 2 chyby. Za prvé použití černého primeru, což samo o sobě není problém, ale té bílé na něj musí přijít hodně. A než jsem přišel na správnou techniku stříkání relativně velké plochy, tak se mi to na pár místech slilo a to je ta druhá chyba. Poučení pro předek tedy je hlavně použít čirý primer. Na fotkách to vypadá super, v reálu to není dokonalé . V autě to snad taky bude slušné.
Olepení:
Lakování:
Na práci je si třeba posvítít: (vlevo lakem ozdobený hydrant)
Darth Vader?:
Lakovna z chodby zbudovaná:
Výsledek:
tak jsem se pustil do bílé. Výsledek bohužel není tak ideální jako včera. Příčinou jsou 2 chyby. Za prvé použití černého primeru, což samo o sobě není problém, ale té bílé na něj musí přijít hodně. A než jsem přišel na správnou techniku stříkání relativně velké plochy, tak se mi to na pár místech slilo a to je ta druhá chyba. Poučení pro předek tedy je hlavně použít čirý primer. Na fotkách to vypadá super, v reálu to není dokonalé . V autě to snad taky bude slušné.
Olepení:
Lakování:
Na práci je si třeba posvítít: (vlevo lakem ozdobený hydrant)
Darth Vader?:
Lakovna z chodby zbudovaná:
Výsledek:
|\/| /\ '|' | '/.
nasi extremisticti sousedi by vykonali soud i exekuci na miste ja bych to musel strikat v neprustrelny veste s chranicem vzadu na krku, co nosej spravci parku v keni proti lvum a asi by bodla i helma .... kazdopadne pojistovna by me asi nepojistilapetrm píše:Jak tak koukám tak tě musej mít v baráku rádi co když jim děláš na chodbě takovej smrad
tady je ta "tribarevnost" unosna - jinak receno - licuje to se zbytkem auta - navic bych videl jako problematicke vzit to jakoukoli barvou dole az ke kraji - je to tam dost exponovane ....petrm píše:Jinak možná by to chtělo dodělat ten zbytek aby to nebylo tříbarevný nevím
-
- Kontaktovat uživatele:
Smrad je v poho, na chodbě jsou velká okna a ještě otevírám patro pod a nad, takže se to rychle větrá . S tříbarevností se počítá. Už teď je to tříbarevné - šedivá palubka a koberce, bílý plast okolo budíků a na středové konzole a černá okolo budíků (uvnitř), ventilace, rádio, šaltr, kobrerečky. Kdyby byly dveře třeba z většiny černé, neladilo by to k palubce a dalším plastům, myslím...petrm píše:Jak tak koukám tak tě musej mít v baráku rádi co když jim děláš na chodbě takovej smrad Jinak možná by to chtělo dodělat ten zbytek aby to nebylo tříbarevný nevím
|\/| /\ '|' | '/.
Fakt super, mohu jen přidat zkušenost s "flokováním" Je to vlastně takovej nastříknutej semiš, nic moc to nevydrží, dost se to špiní a nedá se to pořádně udržovat, takže bych určitě bílý "flok" nedoporučoval na výpně dveří, nebo na palubní desku. Možná tak odstíny šedočerné, hnědé atd.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ja jsem koketoval s myslenkou tmaveho (sedy) floku na palubku aby tolik neodrazela svetlo - cili myslis, ze je to blby napad?Richard píše:Fakt super, mohu jen přidat zkušenost s "flokováním" Je to vlastně takovej nastříknutej semiš, nic moc to nevydrží, dost se to špiní a nedá se to pořádně udržovat, takže bych určitě bílý "flok" nedoporučoval na výpně dveří, nebo na palubní desku. Možná tak odstíny šedočerné, hnědé atd.
kolik tak radove stoji treba palubka?
co az se to uspini nenavratne - jde to sundat a predelat?
Nechytne mi kvuli tomu auto?
Neni ta nekvalita dana tim, ze ti to treba delal nejaky levak?
predem diky za odpovedi ...
Jakube, nechali jsme v hotelu naflokovat takový výstavní stolek v restauraci (na ovoce, pečivo, moučníky atd.) a to na světle béžovou. Za měsíc to vypadalo jako myší kožíšek a a za dva měsíce jsme na to dali světlé lino, aby se to dalo alespoň trochu udržovat (otřít od prachu) protože se na světlý flok nedalo koukat. Umejt se to nedá, zbavit prachu taky ne, vydrhnout kartáčem taky ne, pokud to uděláš nemá už flok ale jen vrstvu lepidla bez semiše.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
tak ja nepredpokladam, ze bych na palubce svacil, nicmene prach je v aute vzdy, mastny, casto i vlhky - tudiz by me zajimalo, jak to vyresit, kdyz timhle jedem prejedu celou palubku (resp. svrchni cast od takove predelove linie a bez kaplicky), tak jak dlouho ji muzu mit cistou a pripadne jak to vyresit v pripade politi apod. jestli to jde nejak predelat apod. ... a za kolikRichard píše:Jakube, nechali jsme v hotelu naflokovat takový výstavní stolek v restauraci (na ovoce, pečivo, moučníky atd.) a to na světle béžovou. Za měsíc to vypadalo jako myší kožíšek a a za dva měsíce jsme na to dali světlé lino, aby se to dalo alespoň trochu udržovat (otřít od prachu) protože se na světlý flok nedalo koukat. Umejt se to nedá, zbavit prachu taky ne, vydrhnout kartáčem taky ne, pokud to uděláš nemá už flok ale jen vrstvu lepidla bez semiše.
Ondro ty jsi ale divoch.Podle fotek bych s tebou na patře bydlet nechtěl.A tvá přítelkyně musí být velice tolerantní,když taháš nastříkané díly i do bytu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km