Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Hynek píše:Je to už dávno, měl jsem nový motocykl NORTON ES-2 , 500ccm, jsem přifrčel k pumpě, tam vylezla z "kukaně" taková tlustá paní, natankovala mě plnou+půl litru oleje, podal jsem jí 50 Kčs , dostal jsem tři korunky zpátky a mohl jsem jet. Ale to už je dávno ,to jsem ještě ............
![]()
![]()
![]()
Veru,naši kúpil v r.1970 trabant a tam bola plná nádrž aj s olejom z 50 Kčs,a otec chodil do Bratislavy (90 km) radšej autom,lebo to ho vyšlo lacnejšie,ako ten autobus (vtedy stál 24 Kčs-jedna cesta)V.Brousek píše:Hynek píše:Je to už dávno, měl jsem nový motocykl NORTON ES-2 , 500ccm, jsem přifrčel k pumpě, tam vylezla z "kukaně" taková tlustá paní, natankovala mě plnou+půl litru oleje, podal jsem jí 50 Kčs , dostal jsem tři korunky zpátky a mohl jsem jet. Ale to už je dávno ,to jsem ještě ............
![]()
![]()
![]()
Jo,jo Hynku já to pamatuji také. Do Pionýra za 10 Kč a byla plná nádrž i s olejem. Dokázal jsem tankovat i 3x za den.
Ja ten vtip pamätám zas tak,že keď Antonín NovotnýTopol píše:Pěkný den![]()
Teda vážení,že se na to nevykašlete![]()
Já pamatuji ještě nižší ale to je porád jen 6 nebo 8 krát.To zas není taková hrůza ale voda stála 0.70kčs a dneska už 60 kč ! elektrika 1980 /noční sazba/ 0.14 kčs dneska 2.50 + asi 450 za hodiny a tak bych mohl pokračovat !! Takovej Roman /ředitel Čezu/ 20 melounů za rok a ještě odměnu nějakech 660 melounůPrezidenta Novotnýho na ně ! Tenkrát když začali dělat Tatry 603 tak se říkalo: Pro šest lidí který dělaj h---o /ta 0 / a berou tři tisíce měsíčně
Alvine mě se to nechce hledat ale 603 někde 50-60 rok . A už mě dejte pokoj radši se k tomu už nebudu vyjadřovat
![]()
![]()
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |