co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Ja ne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
-
Je to už dávno, měl jsem nový motocykl NORTON ES-2 , 500ccm, jsem přifrčel k pumpě, tam vylezla z "kukaně" taková tlustá paní, natankovala mě plnou+půl litru oleje, podal jsem jí 50 Kčs , dostal jsem tři korunky zpátky a mohl jsem jet. Ale to už je dávno ,to jsem ještě ............
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Nemusííš sa ani prebudiť - prídi na Slovensko.
My spomináme na 44 SK/l.
Nechápem to - 22,5 CZK/l, kurz 1,20 (ešte menej),
z toho vyplýva - 27 SKK/l. Ale v SR 32,50 SKK/l.
My spomináme na 44 SK/l.
Nechápem to - 22,5 CZK/l, kurz 1,20 (ešte menej),
z toho vyplýva - 27 SKK/l. Ale v SR 32,50 SKK/l.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
-
Jo,jo Hynku já to pamatuji také. Do Pionýra za 10 Kč a byla plná nádrž i s olejem. Dokázal jsem tankovat i 3x za den.Hynek píše: Je to už dávno, měl jsem nový motocykl NORTON ES-2 , 500ccm, jsem přifrčel k pumpě, tam vylezla z "kukaně" taková tlustá paní, natankovala mě plnou+půl litru oleje, podal jsem jí 50 Kčs , dostal jsem tři korunky zpátky a mohl jsem jet. Ale to už je dávno ,to jsem ještě ............
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru,naši kúpil v r.1970 trabant a tam bola plná nádrž aj s olejom z 50 Kčs,a otec chodil do Bratislavy (90 km) radšej autom,lebo to ho vyšlo lacnejšie,ako ten autobus (vtedy stál 24 Kčs-jedna cesta)V.Brousek píše:Jo,jo Hynku já to pamatuji také. Do Pionýra za 10 Kč a byla plná nádrž i s olejem. Dokázal jsem tankovat i 3x za den.Hynek píše: Je to už dávno, měl jsem nový motocykl NORTON ES-2 , 500ccm, jsem přifrčel k pumpě, tam vylezla z "kukaně" taková tlustá paní, natankovala mě plnou+půl litru oleje, podal jsem jí 50 Kčs , dostal jsem tři korunky zpátky a mohl jsem jet. Ale to už je dávno ,to jsem ještě ............
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Pěkný den
Teda vážení,že se na to nevykašlete
Já pamatuji ještě nižší ale to je porád jen 6 nebo 8 krát.To zas není taková hrůza ale voda stála 0.70kčs a dneska už 60 kč ! elektrika 1980 /noční sazba/ 0.14 kčs dneska 2.50 + asi 450 za hodiny a tak bych mohl pokračovat !! Takovej Roman /ředitel Čezu/ 20 melounů za rok a ještě odměnu nějakech 660 melounů Prezidenta Novotnýho na ně ! Tenkrát když začali dělat Tatry 603 tak se říkalo: Pro šest lidí který dělaj h---o /ta 0 / a berou tři tisíce měsíčně Alvine mě se to nechce hledat ale 603 někde 50-60 rok . A už mě dejte pokoj radši se k tomu už nebudu vyjadřovat
To mě těší,že maká tepelný čerpadlo /Hanzy ho viděl/ teď jsem byl na Aqua-therm Praze do vánoc má být nad nulou/přez den/ a pak se má oteplit To mě zajímá a těší !! Koloušek taky jezdí i když se mu teď tolik nevěnuji ale já mu to vynahradím
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Já pamatuji ještě nižší ale to je porád jen 6 nebo 8 krát.To zas není taková hrůza ale voda stála 0.70kčs a dneska už 60 kč ! elektrika 1980 /noční sazba/ 0.14 kčs dneska 2.50 + asi 450 za hodiny a tak bych mohl pokračovat !! Takovej Roman /ředitel Čezu/ 20 melounů za rok a ještě odměnu nějakech 660 melounů Prezidenta Novotnýho na ně ! Tenkrát když začali dělat Tatry 603 tak se říkalo: Pro šest lidí který dělaj h---o /ta 0 / a berou tři tisíce měsíčně Alvine mě se to nechce hledat ale 603 někde 50-60 rok . A už mě dejte pokoj radši se k tomu už nebudu vyjadřovat
To mě těší,že maká tepelný čerpadlo /Hanzy ho viděl/ teď jsem byl na Aqua-therm Praze do vánoc má být nad nulou/přez den/ a pak se má oteplit To mě zajímá a těší !! Koloušek taky jezdí i když se mu teď tolik nevěnuji ale já mu to vynahradím
-
A pivo za 1,70 Kčs... Ale v r. 1984 na podzim ho ty kurvy bolševický zdražily na 2,50 Kčs, těsně před tím, než jsem jel na týdenní školení, to byl teda nečekaný a citelný zásah do rozpočtu !
Ale je fakt, že u tý vody je to drastický, ještě v r. 1990 jsem platil za vodu dvacku za kvartál... BTW je zvláštní, že třeba v Německu jsou většinou firmy zásobující obyvatele teplem nebo vodou městské, ale holt kapitalisti v Německu ještě nepochopili páně Klausovy zákony trhu z období ranně feudální společnosti...
A fuj, už jsme zas u politiky .
Ale je fakt, že u tý vody je to drastický, ještě v r. 1990 jsem platil za vodu dvacku za kvartál... BTW je zvláštní, že třeba v Německu jsou většinou firmy zásobující obyvatele teplem nebo vodou městské, ale holt kapitalisti v Německu ještě nepochopili páně Klausovy zákony trhu z období ranně feudální společnosti...
A fuj, už jsme zas u politiky .
-
Tak jsem konečně zjistil, co způsobuje globální oteplování, a doufám, že za to po zásluze dostanu Nobelovu cenu .
Fólie na okno, kterou dávám občas Matýzkovi, abych nemusel ráno škrábat. Dneska jsem mu ji nasazoval, když teploměr ukazoval +1, a teď je tam +3,6 . A to nebylo poprvé, co jsem se všimnul, že po jejím nasazení se o pár stupňů oteplí .
Fólie na okno, kterou dávám občas Matýzkovi, abych nemusel ráno škrábat. Dneska jsem mu ji nasazoval, když teploměr ukazoval +1, a teď je tam +3,6 . A to nebylo poprvé, co jsem se všimnul, že po jejím nasazení se o pár stupňů oteplí .
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja ten vtip pamätám zas tak,že keď Antonín NovotnýTopol píše:Pěkný den
http://www.hrad.cz/cz/prezident_cr/novotny.shtml
vystúpil zo 603-ky ,stala sa z nej Tatra 63,lebo nula už bola vonku
a k samotnej T-603,,pre tých,čo nezažili,a nepamätaju
http://www.tatraportal.sk/?ukaz=fotky/fotky&skupina=14
a tu je aj s charakteristickým zvukom motora
http://www.mojevideo.sk/video/1657/tatra_603_zvuk.html
boli to veru super fára.
a pridám ešte jedn vtip.
Ako sa povie Tatra 603 po maďarsky
Guliváloš tátoš
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
Tak tohle mne dneska opravdu potěšilo .
Pěkný den
Mě se to málem stalo ještě se 120 .Jel jsem už taky v říjnu a na Slovensku před Piešťanama a taková alej zkrátka spadaný listí. No a přede mnou auto zablokovalo a já to měl na ťukec ale jen tak mírnej,že ani tomu přede mnou se nic nestalo ale je to blbej pocit když to jede a vy stím nemůžete nic dělat To teď se ale známýmu stala nemilá věc.Dojížděl na světelnou křižovatku a naskočila oranž tak přidal aby projel ale před ním auťák na to naopak dupnul a byl v kufru
Takže na to bacha
Mě se to málem stalo ještě se 120 .Jel jsem už taky v říjnu a na Slovensku před Piešťanama a taková alej zkrátka spadaný listí. No a přede mnou auto zablokovalo a já to měl na ťukec ale jen tak mírnej,že ani tomu přede mnou se nic nestalo ale je to blbej pocit když to jede a vy stím nemůžete nic dělat To teď se ale známýmu stala nemilá věc.Dojížděl na světelnou křižovatku a naskočila oranž tak přidal aby projel ale před ním auťák na to naopak dupnul a byl v kufru
Takže na to bacha
Norton
...proboha Hynku Norton ES 2 byl krásnej klasik z Anglie jednoválec a čtyřtakt na co olej?....a odvozenej Norton Manx král okruhů v padesátých letech...i Franta Štastný jedneho měl a musel ho přejmenovat na " Bleska " zákaz motocyklů cizí provience, ještě než byl továrním jezdcem Jawy...
A tak se mějte fajn
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico