co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
haha na nesííí..já škodovku už dávno nemámReinkarnace Docenta píše:Nádoba na ostřikovač na Škodovku za 910,- Kč? Za tos mohla mít komplet Škodovku, alespoň do konce roku, než vstoupí v platnost imbecilní zákon o poplatku 10 kKč za převod .
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
Pěkný denmino píše:Tak si to zmen v popise. Mimochodom mna dnes teší to že padá sneh.
Teda mino ty jsi mi připomněl kamaráda z vojny /Oldu Veselku/ jestli to náhodou bude číst tak ať se ozve ale to bylo v roce 1962
Ten říkal "Já mám zimu rád když se nani koukám z okna hospody před sebou slenici piva a za zády rozpálený kamna Ten měl takových pořekadel mraky ! Tenkrát jsme byli kluci svobodný a on říkal"Jestli se někdy ožením tak si vemu holku z hospody abych ji měl pořád na očích "
No nic když tak se Oldo ozvy a klidně i někteří jiní VU 1020 Plzeň Bory
Tak ať nám jezdí a nezlobí
-
Ty Vláďo ty mě drtíš.Já také sloužil na Borech, teda začínal mou vojenskou kariéru, dá-li se to tak nazvat, ale v roce 1969.Topol píše:Pěkný denmino píše:Tak si to zmen v popise. Mimochodom mna dnes teší to že padá sneh.
Teda mino ty jsi mi připomněl kamaráda z vojny /Oldu Veselku/ jestli to náhodou bude číst tak ať se ozve ale to bylo v roce 1962
Ten říkal "Já mám zimu rád když se nani koukám z okna hospody před sebou slenici piva a za zády rozpálený kamna Ten měl takových pořekadel mraky ! Tenkrát jsme byli kluci svobodný a on říkal"Jestli se někdy ožením tak si vemu holku z hospody abych ji měl pořád na očích "
No nic když tak se Oldo ozvy a klidně i někteří jiní VU 1020 Plzeň Bory
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Hanzy
Jj krasa a relax ja byl vcera na Bile tady u nas v Beskydech a kochal jsem se temer 50cm snehu a krasne padalo a tesim se na vikend nebot by meli spustit provoz a letos tomu poradne nandam...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
A ja 1031 Litomerice Ale byl jsem jen na rok, takze proti vam jsem masloReinkarnace Docenta píše:Tak to já měl to číslo o malinko vedle... VÚ 1040 Most .
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Neboj tobe bych se vyhnul ale na druhou stranu byt umalcen kladivem,to se taky jen tak nekomu nepostesti...Reinkarnace Docenta píše:Jestli se do mne trefíš, tak tě umlátím kladivem, a to bez ohledu na to, že jsi z daewooclubu .
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...