![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Václav: Já taky neříkám, že moje dalčí auto bude Daewoo resp. Chevrolet, ale zatím to tak je
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
haha na nesííí..já škodovku už dávno nemámReinkarnace Docenta píše:Nádoba na ostřikovač na Škodovku za 910,- Kč? Za tos mohla mít komplet Škodovku, alespoň do konce roku, než vstoupí v platnost imbecilní zákon o poplatku 10 kKč za převod.
Pěkný denmino píše:Tak si to zmen v popise. Mimochodom mna dnes teší to že padá sneh.
Ty Vláďo ty mě drtíš.Já také sloužil na Borech, teda začínal mou vojenskou kariéru, dá-li se to tak nazvat, ale v roce 1969.Topol píše:Pěkný denmino píše:Tak si to zmen v popise. Mimochodom mna dnes teší to že padá sneh.![]()
Teda mino ty jsi mi připomněl kamaráda z vojny /Oldu Veselku/ jestli to náhodou bude číst tak ať se ozve ale to bylo v roce 1962![]()
Ten říkal "Já mám zimu rád když se nani koukám z okna hospody před sebou slenici piva a za zády rozpálený kamna![]()
Ten měl takových pořekadel mraky ! Tenkrát jsme byli kluci svobodný a on říkal"Jestli se někdy ožením tak si vemu holku z hospody abych ji měl pořád na očích "
![]()
No nic když tak se Oldo ozvy a klidně i někteří jiní VU 1020 Plzeň Bory![]()
Tak ať nám jezdí a nezlobí
A ja 1031 LitomericeReinkarnace Docenta píše:Tak to já měl to číslo o malinko vedle... VÚ 1040 Most.
Neboj tobe bych se vyhnulReinkarnace Docenta píše:Jestli se do mne trefíš, tak tě umlátím kladivem, a to bez ohledu na to, že jsi z daewooclubu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |