Lacetti - lesk palubní desky
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Lacetti - lesk palubní desky
Potřeboval bych poradit jak zmatovatět palubní desku na Lacetti. Díky zkosenému přednímu oknu se palubní deska hlavně v létě dost odráží do předního skla. Koupil jsem kvalitní značkovu matnou leštěnku a výsledek: palubka se leskne jak psí kule. Nemáte někdo zkušenost, čím ji natřít, aby byla částečně matová? Díky.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
neleštim, nepucuju a díky prachu se mi v autě neleskne nic. Je to levný, málo pracný a účinný
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Flock
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
presne tak, neveril som, že to môže byť taký rozdiel medzi normálnymi a polaroidmi. Teraz už bez polariodov nejazdím, ani keď je pod mrakom.Jura píše:Není nad polarizovaný sluneční brejle. 100% odstraní odlesk pal. desky a taky jiný problematický světelný efekty (vodní hladiny, mokrá silnice + sluníčko)... Jen je v těch brýlích pod některými úhly blbě vidět třeba displej aut. klimy, telefonu apod. Jiný než polarizovaný brejle do auta nekupovat.
Já taky! A nikde to neříkej, ale nejlepší palubka je nablejskaná kůží ze špeku! Fakt! Odhánět pak psy ,už je brnkačka , hlavně že se leskne!!!-peha- píše:Já milujem lesklú palubku bez náznaku prachu a rieším tak ako sa tu píše POLAROIDY a dokonca vozím dvoje keby niečo - tak nič
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lacetti - lesk palubní desky
Ty jo, a já si nikdy nevšiml, že by se mi leskla v okně... Mám Lacetti přes rok a možná by to asi chtělo umýtpekrtek píše:Potřeboval bych poradit jak zmatovatět palubní desku na Lacetti. Díky zkosenému přednímu oknu se palubní deska hlavně v létě dost odráží do předního skla. Koupil jsem kvalitní značkovu matnou leštěnku a výsledek: palubka se leskne jak psí kule. Nemáte někdo zkušenost, čím ji natřít, aby byla částečně matová? Díky.
- Jura
Ani to nemusí být pravý Polaroid, i když jsem si je taky pořídil (ty se speciálními skly pro řidiče). Donedávna jsem používal polarizované zn. Keen kdesi z Makra a ty taky neměly chybu. A taky mám v autě oboje, Keeny i Polaroidy. Prostě důležitá je polarizace, až potom značka.
Ale Polaroid je u mě taky jasně nejlepší (asi to dobře vědí, dal jsem za ně 1700 Kč a pak jsem je v Amsterdamu na letišti viděl za zhruba 50 Euro, tak jsem se tloukl do hlavy)
Ale Polaroid je u mě taky jasně nejlepší (asi to dobře vědí, dal jsem za ně 1700 Kč a pak jsem je v Amsterdamu na letišti viděl za zhruba 50 Euro, tak jsem se tloukl do hlavy)