Lacetti - lesk palubní desky

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
pekrtek

Lacetti - lesk palubní desky

Příspěvek od pekrtek »

Potřeboval bych poradit jak zmatovatět palubní desku na Lacetti. Díky zkosenému přednímu oknu se palubní deska hlavně v létě dost odráží do předního skla. Koupil jsem kvalitní značkovu matnou leštěnku a výsledek: palubka se leskne jak psí kule. Nemáte někdo zkušenost, čím ji natřít, aby byla částečně matová? Díky.
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

neleštim, nepucuju a díky prachu se mi v autě neleskne nic. Je to levný, málo pracný a účinný :D
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Krtek píše:neleštim, nepucuju a díky prachu se mi v autě neleskne nic. Je to levný, málo pracný a účinný :D
stručný a výstižný. Díky.
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:P :) :D Taková 140 brusný papír, nalepená na kusu bukovýho dřeva v ruce šikovnýho fachmana........... :lol: :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Jura

Příspěvek od Jura »

Není nad polarizovaný sluneční brejle. 100% odstraní odlesk pal. desky a taky jiný problematický světelný efekty (vodní hladiny, mokrá silnice + sluníčko)... Jen je v těch brýlích pod některými úhly blbě vidět třeba displej aut. klimy, telefonu apod. Jiný než polarizovaný brejle do auta nekupovat.
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Hynek píše::P :) :D Taková 140 brusný papír, nalepená na kusu bukovýho dřeva v ruce šikovnýho fachmana........... :lol: :lol: :lol:
Čekal jsem, koho to napadne.
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Flock
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
bobpe

Příspěvek od bobpe »

Jura píše:Není nad polarizovaný sluneční brejle. 100% odstraní odlesk pal. desky a taky jiný problematický světelný efekty (vodní hladiny, mokrá silnice + sluníčko)... Jen je v těch brýlích pod některými úhly blbě vidět třeba displej aut. klimy, telefonu apod. Jiný než polarizovaný brejle do auta nekupovat.
presne tak, neveril som, že to môže byť taký rozdiel medzi normálnymi a polaroidmi. Teraz už bez polariodov nejazdím, ani keď je pod mrakom.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já milujem lesklú palubku bez náznaku prachu a rieším tak ako sa tu píše POLAROIDY a dokonca vozím dvoje keby niečo - tak nič :lol: :lol: :lol:
Hynek

Příspěvek od Hynek »

-peha- píše:Já milujem lesklú palubku bez náznaku prachu a rieším tak ako sa tu píše POLAROIDY a dokonca vozím dvoje keby niečo - tak nič :lol: :lol: :lol:
Já taky! A nikde to neříkej, ale nejlepší palubka je nablejskaná kůží ze špeku! Fakt! Odhánět pak psy ,už je brnkačka , hlavně že se leskne!!! ;) :? :)
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
PeS
Kontaktovat uživatele:

Re: Lacetti - lesk palubní desky

Příspěvek od PeS »

pekrtek píše:Potřeboval bych poradit jak zmatovatět palubní desku na Lacetti. Díky zkosenému přednímu oknu se palubní deska hlavně v létě dost odráží do předního skla. Koupil jsem kvalitní značkovu matnou leštěnku a výsledek: palubka se leskne jak psí kule. Nemáte někdo zkušenost, čím ji natřít, aby byla částečně matová? Díky.
Ty jo, a já si nikdy nevšiml, že by se mi leskla v okně... Mám Lacetti přes rok a možná by to asi chtělo umýt :roll:
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Jura

Příspěvek od Jura »

Ani to nemusí být pravý Polaroid, i když jsem si je taky pořídil (ty se speciálními skly pro řidiče). Donedávna jsem používal polarizované zn. Keen kdesi z Makra a ty taky neměly chybu. A taky mám v autě oboje, Keeny i Polaroidy. Prostě důležitá je polarizace, až potom značka.
Ale Polaroid je u mě taky jasně nejlepší (asi to dobře vědí, dal jsem za ně 1700 Kč a pak jsem je v Amsterdamu na letišti viděl za zhruba 50 Euro, tak jsem se tloukl do hlavy)
Jura Obrázek
Lacetti (vlastně "přechodný typ" Chevrolet Nubira) Sedan 1.8 CDX, MY 2004, barva 68U Melange Beige, od 2/2008 LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mě se leskne taky...asi to taky budu muset řešit Polaroidem ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
fafo50

Příspěvek od fafo50 »

Jojo,lesk je sviňňa :lol: ale mám rád ččistou a vyblejskanou palubku :D takžže dík za tipy,polaroidy si seženu taky a raděěji nežž brusný papír-dávám přřednost lesku :lol:
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“