Diagnostika-Daewoo Scan
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
-
-
aby ti to mohlo chodit..tak nesmíš mít SW převodník USB->..
musíš mít HW převodník...neboli kabel, přes který můžeš ovládat porty, IRQ...A to tyto levný (200, 300 kč) převodníky neumí...umí to až dražší (800-1500Kč), co mají v sobě obvod FT232.... s těmi obyč kabely ti to nepůjde.... mám vyzkoušeno... teďka mám jeden HW převodník, tak uvidím, jak to půjde... ale musím znovu si vyrobit ten kabel... jelikož se mi vždy pořadí odpálit ty rezistory špatným kontaktem...( jestli máš ten kabel, tak mohu přijet Praha a okolí a můžeme to vyzkoušet...
musíš mít HW převodník...neboli kabel, přes který můžeš ovládat porty, IRQ...A to tyto levný (200, 300 kč) převodníky neumí...umí to až dražší (800-1500Kč), co mají v sobě obvod FT232.... s těmi obyč kabely ti to nepůjde.... mám vyzkoušeno... teďka mám jeden HW převodník, tak uvidím, jak to půjde... ale musím znovu si vyrobit ten kabel... jelikož se mi vždy pořadí odpálit ty rezistory špatným kontaktem...( jestli máš ten kabel, tak mohu přijet Praha a okolí a můžeme to vyzkoušet...
Tak jsem měl půjčený převodník USB->COM(AXAGO ADS-50) a s ním mi to nešlo. Ale je možný, jak Daewoo používá rychlost 8192b/s, což je dost nestandartní rychlost, tak to ten převodník neumí nebo proto, že stojí 200Kč Naštěstí mám na notebooku sériový port...
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
HEH takze som vravel ze cez USB a ani cez tie prevodniky USB to nepojde niekde som to cital...ale ako pises je tou rychlostou a po druhe tie programy vobec neepodporuju USB ! uz len kvoli tomu to nejde aj...ja stale rozmyslam preco mi ten kabel blbne a ukazuje sprostosti
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Mate niekto zapojenie co fungovalo a sli na nom aj tie programy?
Napiste ktore lebo uz som s toho uplne mimo je toho strasne vela a este aj teraz som nieco nasiel na USB...
A najhorsie ze kazda schema je ina.
Daewoo Nexia 1.5 16V DOHC
Napiste ktore lebo uz som s toho uplne mimo je toho strasne vela a este aj teraz som nieco nasiel na USB...
A najhorsie ze kazda schema je ina.
Daewoo Nexia 1.5 16V DOHC
Naposledy upravil(a) stracala dne ned lis 09, 2008 20:36, celkem upraveno 1 x.
http://cable.invisibill.net/
...s tímhle mě funguje DWScan, Tyranus Daewoo Scanner i ten starej dosovej Daewoo Monitor
...s tímhle mě funguje DWScan, Tyranus Daewoo Scanner i ten starej dosovej Daewoo Monitor
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Cafte je na mna uz neskoro vela hodin a som cital vsetkych 6 stran ale som troska mimo Chcem sa vas opytat chalani ze, ked mam Lanosa 1.6 16 V rok vyrobi 99 ale podla cisla vraj 98 ze kde mozem najst aku mam tu koncovku aky typ a kde ju mam v aute zapojit Som v tom amater ziadny profik tak ma usetrite dikes
FoXo
FoXo
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996