Že nemám pravdu?? Prepáč,to si ma tak trochu nasr..

To si tým chcel povedať,že vás tu s úsmevom na tvári krmím somarinami??? Prečo by som to robil??!!

V živote by som nepísal somariny,čo mi len tak napadnú-nemam to vo zvyku !! Čo sa musí podla zákona v autoškole skôr alebo neskôr urobiť alebo teda absolvovať dnes,to ja neviem !!! Ja som to písal zo skúseností v Banskej Bystrici(nenúťte ma menovať firmi-to by som nechcel. ..)Môj kolega z roboty(pred 2 rokmi) išiel skoro na druhý deň po zápise na jazdy!!! Kolegyňa z manželkynej roboty (asi pred mesiacom)išla na jazdy po druhej teor.hodine...Nepíšem nezmysli a nevymýšľam si !!!!Bral som ju ráno s manželkou do roboty a ešte v aute sme rozoberali príklady,kto kedy má prednosť na križovatke-bola z toho blbá ako nikto-a to išla v ten deň už na prvú jazdu!!!!Je to tu - v Banskej Bystrici- holá realita.Možno v iných mestách-ako napr. u teba - sú nejaké svetlé výnimky -to už neviem.A trenažér???- Títo "nemenovaní "ludia ani nevedia,ako to vypadá

Nemusíš mi veriť,ale prepáčte mi za otvorenosť, ide ma nasr..,keď sa mi snaží niekto vyvracať "skutočnosť" ktorú vidím na vlastné oči !!!!!!!SORRY:?