RJ na matiz
Moderátor: Blue Lanos
RJ na matiz
Dobry den. Mal by som taky dotaz. Priatelka ma matiza r.v. 2002, kupila ho jazdeneho a po cca 2 mesiacoch jazdenia, jej zacal "trhat". Zadrhaval sa pri akceleracii a sem tam sa zapla kontrolka palivoveho cerpadla. Po 3och prehliadkach v servise sa usudilo, ze na vine je R.J. Zohnal som R.J. z buraneho Matiza, ale r.v. 2004. Mala odlisne cislo, v servise povedali, ze bud sa bude musiet preprogramovat na stavajuci imobilizer alebo sa prehodi vsetko komplet (lenze prva moznost nebude pravdepodobne mozna, lebo sa odlisuje v cisle). Takze som sa vydal zase do darcu organov, vybral este imobilizer a taku kravinu okolo kluca, co sleduje ci je origo kluc k danemu imobilizeru. Vsetko som vymenil (R.J., Imobilizer, aj ten prstenec). A nic:( Auto startuje, ale nechyti - nezhasne kontrolka imobilizeru, aj ked som prikladal origo kluc. Cim by to mohlo byt? Co mam este vymenit? Musim fakt prehadzovat cely motor?
Dakujem za pomoc.
Dakujem za pomoc.
- Reklama
Skus dat aj inzerat do Predam/Kupim sekcie a napis cislo original RJ. Ja jednu mam, ale na Matizka r.v. 99 verzia S. Jeden manik ju chcel kupit, cislo RJ sa lisilo len v poslednom pismene (tiez ju chcel na Matiz verzie S r.v. 98 ), a nefungovala mu
Naposledy upravil(a) Rado77 dne čtv říj 16, 2008 22:39, celkem upraveno 1 x.
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
JRD - mam klucik original z toho vrakaca, ale este staru spinacku - robim to tak, ze startujem s origo klucom r.v.2002 ale na ten kruzok okolo spinacej skrinky prikladam kluc z toho havarovaneho - cize spolu ide RJ + imobilizer + ta somarina okolo kluca + kluc co k tomu patri. Dnes este skusim skocit zobrat spinaciu skrinku, mozno to ma este suvislot. Uz ma to prestava bavit, viac nejazdime ako jazdime, ved to ma len okolo 50t km, ach jaj:(
Zatial velmi pekne dakujem za ochotu.
Zatial velmi pekne dakujem za ochotu.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no len aby si zbytocne nemenil blbiny...
preco je vlastne zla ta stara ECU ..??
lebo pravdupovediac, stym som sa stretol malokedy...
(al neratam, ze prebijajuci alternator spalil vsetku elektroniku)
To Rado77[/]
..keby som xel machrovat..
preco je vlastne zla ta stara ECU ..??
lebo pravdupovediac, stym som sa stretol malokedy...
(al neratam, ze prebijajuci alternator spalil vsetku elektroniku)
To Rado77[/]
..keby som xel machrovat..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Ako som pisal svieti kontrolka palivoveho cerpadla a auto sa "zakuckava", neda sa s tym ist. Obcas trhne len troska, ale obcas pri akceleracii odmietne uplne tahat. Skusalo sa a presvecovalo uz vsetko ostatne, ze nema to byt uz co ine ako RJ. V servise v Piestanoch tvrdili, ze sa to obcas stava na matizoch toto, poznali uz tuto poruchu.
takze volali zo servisu, ze to rozbehali. Ideme zajtra po to, dufam ze si tento vysavac uz vybral svoje starosti a poruchy na dost dlho dopredu, lebo uz by som na to nemal nervy. Bol za dobru cenu, ale ked si spocitam naklady na jeho opravu, blizime sa k sume 10 tis, tak drzte palce:)
Dakujem za snahu poradit a pomoct.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re:
-----------------zso píše:takze volali zo servisu, ze to rozbehali. Ideme zajtra po to, dufam ze si tento vysavac uz vybral svoje starosti a poruchy na dost dlho dopredu, lebo uz by som na to nemal nervy. Bol za dobru cenu, ale ked si spocitam naklady na jeho opravu, blizime sa k sume 10 tis, tak drzte palce:)
Musíš se sním mazlit kolegáčik " zso " vím o čem hovořím mám taky Matiz SE/II.0.8 r.v. 2002 Vazoun "