Studena 1.6 na benzin jede spatne,LPG v pohode

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no ja to u plynu vidim na vstriky.nebo aspon jeden z nich.a samo tlak paliva.muze ze zacatku byt spatne.
13 ky kola jsou jasne jsou tam jine brzdy.
ta gumova vec je nasavaci hadice.sehnat se urcite da.cidlo je na teplotu nasavaneho vzduchu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

Igi

Příspěvek od Igi »

To isté na benzín robí aj mne, na plyn to ide ok. Zaujímavé, ze v stave ked caká na prepnutie z benzínu na LPG (tj u mna na prekrocenie 2500 ot/min) na benzín ide plynule. Ak je prepnuté na beznín, tak sa to tiez dusí. Pomáha na chvílku vytocit motor, potom to prestane. Pri teplom motore to nerobí.

Hadicku zozenies v http://www.autodilykrc.cz.
Lanos 1,5l, 5dv., BRC-LPG
combiNub

Příspěvek od combiNub »

eMKa Slovensko píše:Nazdarek,

ja mam tiez ten isty problem ked idem na benzin zo studenym motorom. po prepnuti na LPG je vsetko OK.

Zatial som s tym nic nerobil, LPG mam este kratko (asi mesiac).
Já sem tento problém řešil pouze natankováním více oktanového benzínu a pokud dojedu do cíle,kde auto vystydne,tak před cílem tak sedm set metrů LPG vypnu a dojíždím na BENÁL. Po odjetí se studeným motorem je jízda normální,namontován sis .LPG BRC nádrž místo rezervy.Daewoo Nubira Wagon 1.6 16V spotřeba LPG 8 Litrů jako benzínu automobil vlastním od 2007 25.04 a LPG 25.05 2007 počet ujetých Km s PLG 36 000 :!: :!: :!: :D
COMBINUB I LPG-BRC 1.6 16V WAGON
elpigaz

Příspěvek od elpigaz »

Tak jsem vymenil kabely a svicky,nepomohlo nic,no a pak pri vymene rozvodaku jsem si vsiml ze to bylo o zub preskocene.Divny.No a ted to jede pekne,jen kdyz jedu na benzin,mam tam rychlost a pustim plyn tak to pocukava.Pri provozu na LPG ne.Zajimavy.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“