Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Sorrykasma píše:Muco....
na toto ja ma hrozne tazke srdce. mohol si aspon napisat o co tam ide...
Vsetky tieto reklamy som videl, ked som bol v Irsku, tam to pozerali aj male deti...Mne osobne to dost na psychiku udrelo a vzdy ked som to videl, hned som prepinal program, pretoze je to strasne tvrdo robene, nazvem to HARDCORE a nedalo sa to pozerat! kazdeho cloveka co poznam to tam odsudzoval... A je to brutal, humus, bordel...proste takuto metodu neuznavam ako vychovnu metodu!!!
Nic sa tym nezmeni. Ked kazdy kto to uvidi to prepne. Ani toto som nedopozeral, kedze som hned na zaciatku spoznal tie dve reklamy a viem co bude dalej...
Myslim si, ze nikoho to neovplyvni /najma nie tych co nato maju/ a na nasich cestach, ci v novinach alebo v TV je toho vidno az dost...a tiez sa malokto z toho pouci...
toto schvalujem aj ja... konecne dobry napad, montuje sa to aj teraz, aj ja som to uz pozeral.
V tomto nemas pravdu, urcite to v autoskolach nieje ako niekedy, ale dnes musis absolvovat min 6 hod teorie, potom trenazer a az tak ides na prvu jazdu. Teraz je 15 jazd, z toho 7 je mimo mesto a az na 8-9 jazdu ides do mesta. Brat si teraz robi vodicak, tak mam cerstve info...Muco píše:Dnes???- prvá hodina -bez jedinej hod.teorie-hneď na ostro za volant a tradá- do mesta...
:
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |