Studena 1.6 na benzin jede spatne,LPG v pohode

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

elpigaz

Studena 1.6 na benzin jede spatne,LPG v pohode

Příspěvek od elpigaz »

Nazdarek vsichni,vcera jsem koupil Lanose,pekne auticko,uz ted ho mam moc rad,ale je to muj prvni korejec a nevim si rady s par vecmi.Stal pul roku,takze prvni jizda domu byla silena,dokud je studeny,nedrzi volnobeh,vse se trese,ale kdyz ho prepnu na plyn,volnobeh drzi a nedusi se pri studenem rezimu,jak se zahreje jede v pohode.Vymenil jsem svicky a kabely,trochu se to zlepsilo,ale porad je ve studenem rezimu na benzin zdechly a dusi se pri jizde.Pak jsem si vsiml,ze je ta gumova vec mezi sanim a prirubou praskla nikde ji nemuzu sehnat-nevite kde se to da?Taky je tam nejake cidlo-nevite jake?Taky me dostalo,ze jsem tam chtel mamontovat 13palcove elektrony a ony tam nesedi kvuli brzdicum.Jinak pekne auticko,muzete mi poradit na co se podivat aby se zminene zavady vytratily?
Reklama

SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Ahoj a vítám Tě mezi námi. Ohledně plynu a těchto věcí Ti neporadím, neboť jezdím na benzín. Na to tu jsou odborníci jiní.
Jo, 13" tam nenarveš, i když se budeš snažit sebevíc. Nejmenší jdou 14", ale v pohodě snese 15". 8)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No pokud na LPG dobrý tak máš asi zlý filter paliva tak ho skús vymeniť lebo pokud to rok stálo tak sa mohol zalepiť ale ono to môže robiť aj čerpadlo lebo ani jemu dlhá pauza neprospievá,no v každom prípade začni filtrom na tom nič nepokazíš :idea:
elpigaz

Příspěvek od elpigaz »

No to me taky napadlo,jenze to nevysvetluje,ze se to po zahrati zlepsi.Kdyby byl ucpany filtr tak to skube porad ne?
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jiste že to nemusí byť to ale je to možnosť no a další je krokový motorček ale to by na plyn robilo to isté Ty máš vlastne problém len z benzinom tak chybu treba hladať tam jo a ta hadica bude pravdepodobne odvetrávanie vačkového vieka :idea:
elpigaz

Příspěvek od elpigaz »

To odvetravani je do ni zapojene,neni to hadice je to plastova vec mezi sanim a prirubou,vede do ni odvetravani s vika ventilu a je tam nejaky senzor.Mam ji prasklou
ninja3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ninja3 »

13´´ elektrony tam v pohodě jdou, já je tam mám. Stačí dát příslušnou podložku.
HHR LT, LPG, r.v. 2009, 17'' ALU Borbet
spotřeba cca 11 ltr. LPG
http://www.ilkyok.taekwondo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Aha takže ten snímač je na porietok vzduchu a pokud sa Ti to podarý zalepiť tak to stačí inak to vymeň :D
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

Nazdarek,

ja mam tiez ten isty problem ked idem na benzin zo studenym motorom. po prepnuti na LPG je vsetko OK.

Zatial som s tym nic nerobil, LPG mam este kratko (asi mesiac).
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
elpigaz

Příspěvek od elpigaz »

Prosim te a jak silna je ta podlozka?Fakt bych je tam rad dostal a nevim jak.
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

S tou podložkou na kola fakt zírám, 1,6 má větší kotouče, tak bych tam ty 13tky fakt nerval...
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

HE :D tak to ctu prvne, aby se na lanos nedali hodit 13ky litaky a dokonce podlozky??? To je mazec, ja tam mam normalne 13ky litaky bez podlozek a jediny co tam mam tak jsou plastovy krouzky ktery musim sundat kdyz prezouvam na plechace. :twisted:
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

No, 1,5 má 13ti palcové kotouče a 1,6 14ti palcové. Tak proto ti tam jdou 13tky kola a nám ne...
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
elpigaz

Příspěvek od elpigaz »

Proste dospele auto...Ale stejne me to sere.
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

vaculcim píše:No, 1,5 má 13ti palcové kotouče a 1,6 14ti palcové. Tak proto ti tam jdou 13tky kola a nám ne...

:oops: aha, to sem nevedel... dik
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
Odpovědět

Zpět na „LANOS“