rány a baterie

Moderátor: Blue Lanos

miryn

Příspěvek od miryn »

ježíši vy jste zlatí,díky přepošlu vaše tipy do správných rukou a pak dám vědět jak to dopadlo,ještě jednou dík :D
Reklama

Rado77

Příspěvek od Rado77 »

JanulaB - prosim ta, ked ten problem vyriesia, das sem pls vediet, co presne vymenili a opises presnejsi popis toho buchotu? (myslim ci to bol cisto kovovy buchot, alebo skor ako keby gumovym kladivom o kov...)?

Taka informacia sa moze zist, aby aj dalsi ludia vedeli identifikovat svoje problemy..... ;)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
miryn

Příspěvek od miryn »

Rado77 píše:JanulaB - prosim ta, ked ten problem vyriesia, das sem pls vediet, co presne vymenili a opises presnejsi popis toho buchotu? (myslim ci to bol cisto kovovy buchot, alebo skor ako keby gumovym kladivom o kov...)?

Taka informacia sa moze zist, aby aj dalsi ludia vedeli identifikovat svoje problemy..... ;)
To víš že potom napíšu co tomu bylo pokud na to kluci přijdou.A ty rány je to spíš jako bys do toho bouchl normálním kladivem ,ne gumovým,není to tlumené.
Tak mi držte palce ať je to nějaká blbina.Pak se určitě ozvu. ;)
Serpico

matiz

Příspěvek od Serpico »

...to Hynku souhlas s uvedením data výroby baterie ale na žádném typu jsem ho dosud nenašel ( u pneu je uvedeno pod DOT 38 / 08 první číslo týden druhé číslo rok )...že by obchodní tah pro prodejce...Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hynek

Příspěvek od Hynek »

No já nevím jak kdo, ale kupoval jsem letos dva akumulátory, jeden do lodi a druhý do Nexie a na obou je taková podobná známka jako o době platnosti STK, ale je bílá a obdélníková. Asi tak 6 x 2 cm je tam "proštípnutý" rok , v horním řádku a měsíc ve spodním. Ono asi taky hodně záleží na výrobci! :P
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Serpico

baterie

Příspěvek od Serpico »

...no Hynku kupoval jsem během dvou let dvě baterie a to Vartu a Bosch a ani na jedné datum výroby...a to je problém - pokud je baterie například dva roky na krámě už nemá standartní hodnoty - prostě musí pracovat - nabíjet se vybíjet se...asi kupuješ mě neznámé značky...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som mal v SEATe bateriu Zn.FIAMM a pár dní poskončení záruky praska a vytiekla,rozožralo lak pod ňou,a naopak byterky ktoré sa pradávajú pod obchodnými značkami,bývaju známych výrobcov,napr .FILSON ja výrobok rakúskej fy BANNER
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
miryn

Rány a baterie -ZÁVADA ODSTRANĚNA

Příspěvek od miryn »

Takže kluci poslušně hlásím závada odstraněna,to bouchání byl zarezlý stabilizátor,můj dvorní mechanik mi dneska měnil destičky tak na to přišel šikulka,už Matýzek přede jako kotě a nebouchá :P :D .
A co se týká baterie tu už neřeším,vím že je tam původní a až klekne tak se prostě koupí nová.Takže díky všem a možná že zase mé příspěvky pomohou někomu jinému.
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

No super, takze : zle silentbloky stabilizatora sposobuju kovove rany na nerovnostiach.

Dakujeme za info ;)

At jezdi a nezlobi !
miryn

Příspěvek od miryn »

Rado77 píše:No super, takze : zle silentbloky stabilizatora sposobuju kovove rany na nerovnostiach.

Dakujeme za info ;)

At jezdi a nezlobi !
jejda tak já jsem naprostý laik takže takhle odborně bych to nepopsala,ten kámoš říkal že to pořádně promazal a fakt pohoda.Fakt tomu nerozumím ,vím jenom kam doplnit tekutiny a benzín a potřebuju jezdit,no prostě ženská no :D
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ani ja som tomu nerozumel, kym som mal auto v zaruke :) Potom este par rokov islo, ale potom sa zacali problemy. Tak som sa do toho trochu "zapozeral" :)
miryn

Příspěvek od miryn »

Rado77 píše:Ani ja som tomu nerozumel, kym som mal auto v zaruke :) Potom este par rokov islo, ale potom sa zacali problemy. Tak som sa do toho trochu "zapozeral" :)
no tak já mám štěstí že mám toho kámoše mechanika,jinak bych byla ztracená. ;) ;) ;)
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“