rány a baterie
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
JanulaB - prosim ta, ked ten problem vyriesia, das sem pls vediet, co presne vymenili a opises presnejsi popis toho buchotu? (myslim ci to bol cisto kovovy buchot, alebo skor ako keby gumovym kladivom o kov...)?
Taka informacia sa moze zist, aby aj dalsi ludia vedeli identifikovat svoje problemy.....
Taka informacia sa moze zist, aby aj dalsi ludia vedeli identifikovat svoje problemy.....
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
To víš že potom napíšu co tomu bylo pokud na to kluci přijdou.A ty rány je to spíš jako bys do toho bouchl normálním kladivem ,ne gumovým,není to tlumené.Rado77 píše:JanulaB - prosim ta, ked ten problem vyriesia, das sem pls vediet, co presne vymenili a opises presnejsi popis toho buchotu? (myslim ci to bol cisto kovovy buchot, alebo skor ako keby gumovym kladivom o kov...)?
Tak mi držte palce ať je to nějaká blbina.Pak se určitě ozvu.
matiz
...to Hynku souhlas s uvedením data výroby baterie ale na žádném typu jsem ho dosud nenašel ( u pneu je uvedeno pod DOT 38 / 08 první číslo týden druhé číslo rok )...že by obchodní tah pro prodejce...Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
No já nevím jak kdo, ale kupoval jsem letos dva akumulátory, jeden do lodi a druhý do Nexie a na obou je taková podobná známka jako o době platnosti STK, ale je bílá a obdélníková. Asi tak 6 x 2 cm je tam "proštípnutý" rok , v horním řádku a měsíc ve spodním. Ono asi taky hodně záleží na výrobci!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
baterie
...no Hynku kupoval jsem během dvou let dvě baterie a to Vartu a Bosch a ani na jedné datum výroby...a to je problém - pokud je baterie například dva roky na krámě už nemá standartní hodnoty - prostě musí pracovat - nabíjet se vybíjet se...asi kupuješ mě neznámé značky...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal v SEATe bateriu Zn.FIAMM a pár dní poskončení záruky praska a vytiekla,rozožralo lak pod ňou,a naopak byterky ktoré sa pradávajú pod obchodnými značkami,bývaju známych výrobcov,napr .FILSON ja výrobok rakúskej fy BANNER
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Rány a baterie -ZÁVADA ODSTRANĚNA
Takže kluci poslušně hlásím závada odstraněna,to bouchání byl zarezlý stabilizátor,můj dvorní mechanik mi dneska měnil destičky tak na to přišel šikulka,už Matýzek přede jako kotě a nebouchá .
A co se týká baterie tu už neřeším,vím že je tam původní a až klekne tak se prostě koupí nová.Takže díky všem a možná že zase mé příspěvky pomohou někomu jinému.
A co se týká baterie tu už neřeším,vím že je tam původní a až klekne tak se prostě koupí nová.Takže díky všem a možná že zase mé příspěvky pomohou někomu jinému.
jejda tak já jsem naprostý laik takže takhle odborně bych to nepopsala,ten kámoš říkal že to pořádně promazal a fakt pohoda.Fakt tomu nerozumím ,vím jenom kam doplnit tekutiny a benzín a potřebuju jezdit,no prostě ženská noRado77 píše:No super, takze : zle silentbloky stabilizatora sposobuju kovove rany na nerovnostiach.
Dakujeme za info
At jezdi a nezlobi !