Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ja ho mel taky napevno to radio...pridelane sroubama...takze by musel sundat ten dekor a odsroubovat ho...tak ho znicil no...
Conpet:Kamery tady bouzel nejsou...v tehle koncinach bohuzel...
Conpet:Kamery tady bouzel nejsou...v tehle koncinach bohuzel...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Litujeme
Tvá neúčast na Východočeským srazu nás samozřejmě mrzí ale to co Tě potkalo , mnohem více. Je to poznat že ta instalace autorádia byla bitelná,jinak by toho ten zmetek kolem těch plastů neponičil Víš jak se to říká - aby srát nemohli a když tak jako u cilyndru - tím tlustým napřed
Jestli to " Gosíku " přebolí - přijedeš na sraz ? Těšíme se na Vás čau " Vazoun " a zdravím tímto všechny na foru.
Jestli to " Gosíku " přebolí - přijedeš na sraz ? Těšíme se na Vás čau " Vazoun " a zdravím tímto všechny na foru.
Pavel je chlap a překousne to , hlavně že lega je celá, věřím že za náma dorazí
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
A kua,tak to je mi moc líto Pavle. Ještě že to máš alespon pojištěný,tak doufám,že ti pojištovna něco dá.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-
Tak nám soudruzi z Rudého práva vysvětlili, jaké šmejdy jsme si to všichni koupili...:
"Daewoo, později přejmenované na Chevrolet nikdy neoplývalo vysokou kvalitou, dobrými jízdními vlastnostmi či pohledným designem. Vždy šlo pouze o průměrná auta, která kvalitou nemohla konkurovat zavedeným evropským či japonským výrobcům."
Zdroj
"Daewoo, později přejmenované na Chevrolet nikdy neoplývalo vysokou kvalitou, dobrými jízdními vlastnostmi či pohledným designem. Vždy šlo pouze o průměrná auta, která kvalitou nemohla konkurovat zavedeným evropským či japonským výrobcům."
Zdroj
Pěkný den
Docente ty takovej starej a zkušenej a dáš na ty jejich keci ? Holt si někdo zaplatil článek aby pomluvil někoho na koho jinak nemůže !
Já jsem spokojenej i když se musím přiznat,že dřív jsem si něco podobnýho taky myslel Byl jsem spíš pro Škodovku jako že je domácí ale dneska to už aní není vlastně Škoda tak je to jedno
Tak ať nám jezdí a nezlobí
Docente ty takovej starej a zkušenej a dáš na ty jejich keci ? Holt si někdo zaplatil článek aby pomluvil někoho na koho jinak nemůže !
Já jsem spokojenej i když se musím přiznat,že dřív jsem si něco podobnýho taky myslel Byl jsem spíš pro Škodovku jako že je domácí ale dneska to už aní není vlastně Škoda tak je to jedno
Tak ať nám jezdí a nezlobí
pokec
...GOOSIKU to nase.., no když není legislativa a patřičné tresty ( nakonec i Brousek má pravdu " useknout ruku " ale kdo by chtěl dělat na sociální podporu pro ně...) a plný stav funkční policie nikoli městkých pitomců - na vše volají státní a vlastní pochůzku neprovozují...tedy na to co původně byli zamýšleni...a jednou za 5 let nikoho chytí a hned dostanou odměnu...no je to k nasr.... / zamyšlení kdo ví...
...jinak Docente čtu různé názory - myšlenky - technické testy ale srovnávám si to sám...škodovka má velkou mediální podporu - je to přirozený marketingový záměr, který se vyplatí a vlastně moc nestojí ve srovnání s rekl. šoty, dále si upřeněme vlastnictví různého tisku...aneb koho chleba jíš, toho píseň zpívej...
Mějte se fajn
...jinak Docente čtu různé názory - myšlenky - technické testy ale srovnávám si to sám...škodovka má velkou mediální podporu - je to přirozený marketingový záměr, který se vyplatí a vlastně moc nestojí ve srovnání s rekl. šoty, dále si upřeněme vlastnictví různého tisku...aneb koho chleba jíš, toho píseň zpívej...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
pokec
...vážení obávám se, že máme: Trojský kůň Dropper Agent. JOC, jenom jsem opsal co mi nahlásil " jáchym " , druhé hlášení na našem nettu od včerejška...tak se domnívám, jsem P.C. analfabet, prostě jenom uživatelsky...uvidím zda někdo něco odhalí...díky
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Nechapu, co je na tom horsiho, Octavka odjakziva patrila a patri do nizsi stredni. Nebo Ty mas snad dojem, ze Golf je nejaka velka limuzina stredni tridy?lenintom píše:o to horší pro ochcávku že ji zařadili do nižší střední třídy
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
pokec
...to Slame " koktávka " patří do nižší střední třídy, ale ty první s odřenýma ušima příliš krátký rozvor... jinak má velmi dobré jízdní vlastnosti, je to vlastně nejpovedejně SHADE...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkné vozítko
Zdravím všechny na foru a kolegu " v reinkarnaci " zvlášt, neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ? Mně osobně moc.
Už jste si tento nový model páni Chevrolet - Daewáci prohlédli a seznámili se s hodnocením - co Vy na to zdraví " Vazoun " hlavně bez emocí !
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.2002 - sv-zel.metlina U38 - 45.100km bez nehod
Už jste si tento nový model páni Chevrolet - Daewáci prohlédli a seznámili se s hodnocením - co Vy na to zdraví " Vazoun " hlavně bez emocí !
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v.2002 - sv-zel.metlina U38 - 45.100km bez nehod
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Pre súdruhov z Rudého práva je najlepším vozidlom asi fabia combi 1.generácie. Už dávno som hovoril,že Fóbia by mala mať v znaku miesto okrídleneho šípu kosák (srp) a kladivo
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L