Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja ho mel taky napevno to radio...pridelane sroubama...takze by musel sundat ten dekor a odsroubovat ho...tak ho znicil no... :cry:

Conpet:Kamery tady bouzel nejsou...v tehle koncinach bohuzel...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Litujeme

Příspěvek od Vazoun »

Tvá neúčast na Východočeským srazu nás samozřejmě mrzí :roll: ale to co Tě potkalo , mnohem více. Je to poznat že ta instalace autorádia byla bitelná,jinak by toho ten zmetek kolem těch plastů neponičil :!: Víš jak se to říká - aby srát nemohli a když tak jako u cilyndru - tím tlustým napřed :lol:
Jestli to " Gosíku " přebolí - přijedeš na sraz ? Těšíme se na Vás :lol: čau " Vazoun " a zdravím tímto všechny na foru.
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Pavel je chlap a překousne to , hlavně že lega je celá, věřím že za náma dorazí ;)
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

A kua,tak to je mi moc líto Pavle. Ještě že to máš alespon pojištěný,tak doufám,že ti pojištovna něco dá. :(
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No Legou nejspis nedorazim...dorazim jedine pokud bych se k nekomu prisral do auta... :cry: :cry: :cry: kdo pojede z Prahy...je mi to lito... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Tak nám soudruzi z Rudého práva vysvětlili, jaké šmejdy jsme si to všichni koupili...:

"Daewoo, později přejmenované na Chevrolet nikdy neoplývalo vysokou kvalitou, dobrými jízdními vlastnostmi či pohledným designem. Vždy šlo pouze o průměrná auta, která kvalitou nemohla konkurovat zavedeným evropským či japonským výrobcům."

Zdroj
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Docente ty takovej starej a zkušenej a dáš na ty jejich keci ? Holt si někdo zaplatil článek aby pomluvil někoho na koho jinak nemůže !
Já jsem spokojenej i když se musím přiznat,že dřív jsem si něco podobnýho taky myslel :roll: Byl jsem spíš pro Škodovku jako že je domácí ale dneska to už aní není vlastně Škoda tak je to jedno ;)
Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...GOOSIKU to nase.., no když není legislativa a patřičné tresty ( nakonec i Brousek má pravdu " useknout ruku " ale kdo by chtěl dělat na sociální podporu pro ně...) a plný stav funkční policie nikoli městkých pitomců - na vše volají státní a vlastní pochůzku neprovozují...tedy na to co původně byli zamýšleni...a jednou za 5 let nikoho chytí a hned dostanou odměnu...no je to k nasr.... / zamyšlení kdo ví...
...jinak Docente čtu různé názory - myšlenky - technické testy ale srovnávám si to sám...škodovka má velkou mediální podporu - je to přirozený marketingový záměr, který se vyplatí a vlastně moc nestojí ve srovnání s rekl. šoty, dále si upřeněme vlastnictví různého tisku...aneb koho chleba jíš, toho píseň zpívej...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...vážení obávám se, že máme: Trojský kůň Dropper Agent. JOC, jenom jsem opsal co mi nahlásil " jáchym " , druhé hlášení na našem nettu od včerejška...tak se domnívám, jsem P.C. analfabet, prostě jenom uživatelsky...uvidím zda někdo něco odhalí...díky

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Docente ale musíš uznat že sic píšou nižší střední třída a dole napsali že bude konkurovat naší ochcávce to zase není tak špatné pro daewoo-chevrolet a o to horší pro ochcávku že ji zařadili do nižší střední třídy :D :D
mino22

Příspěvek od mino22 »

Tak toto ma teda nepotesilo , aj ked to nieje take hrozne , netesim sa tomu . Spravil to chalan , ktory cuval dodavkou a asi bol slepy . Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

lenintom píše:o to horší pro ochcávku že ji zařadili do nižší střední třídy :D :D
Nechapu, co je na tom horsiho, Octavka odjakziva patrila a patri do nizsi stredni. Nebo Ty mas snad dojem, ze Golf je nejaka velka limuzina stredni tridy? :shock:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Slame " koktávka " patří do nižší střední třídy, ale ty první s odřenýma ušima příliš krátký rozvor... jinak má velmi dobré jízdní vlastnosti, je to vlastně nejpovedejně SHADE...

Mějte se fajn

serpico
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Je to pěkné vozítko

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na foru a kolegu " v reinkarnaci " zvlášt, :lol: neříkej mi kolegáčku ,že by se Ti ten Chevrolet Cruze , také nelíbil ? Mně osobně moc.
Už jste si tento nový model páni Chevrolet - Daewáci prohlédli a seznámili se s hodnocením - co Vy na to :?: zdraví " Vazoun " :lol: hlavně bez emocí !
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.2002 - sv-zel.metlina U38 - 45.100km bez nehod :lol:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Pre súdruhov z Rudého práva je najlepším vozidlom asi fabia combi 1.generácie. Už dávno som hovoril,že Fóbia by mala mať v znaku miesto okrídleneho šípu kosák (srp) a kladivo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“