Pískavý zvuk z klimatizace
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Pískavý zvuk z klimatizace
Prosím kohokoliv o radu.Na jaře jsem si nechal zkontrolovat a doplnit v servise klimatizaci.Fungovala absolutně perfektně.Koncem července jsem jel na 15 dní do Chorvatska až k Dubrovníku a tam klima dostala celkem solidně zabrat.Po návratu domů se mi zdá,že klima trošku míň chladí než tomu bylo po naplnění.Ale to by nebylo to nejhorší.Po spuštění klimy se začne ozývat pískavý zvuk.Nejprve to po chvíli přestalo,ale teď už píská pořád.Je to takový pískavo-šustivý zvuk.Nevíte někdo co by to mohlo být a jak to odstranit?
Děkuji předem všem za radu.
Děkuji předem všem za radu.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
- Reklama
No pokud to jde jen když zapneš klimu tak to může být na řemenech cokoli kladka klíňák protože při zapnuté klimě je větší zátěž a řemen. Nebo horší varianta a to kompresor možná přestává mazat na el.mag. spojce a to tu myslím někde bylo probíráno mazání pokud nevíš jak tak tak někomu kdo dělá klimy.
Mám manuální klimu.Ale píská to jen pokud zapnu klimu.Jak ji vypnu,tak to píská tak pul minutky a pak to přestane.Když mám puštěnej větrák bez klimy tak to nedělá.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Koukni sem http://www.allegro.pl/search.php?string=daewoo+nubira
tady se totiž dá sehnat celkem cokoliv.Jenom vědět co je všechno k tomu potřeba.A nebo někde na vrakáči,ale s tím mám zkušenost,že někdy "neví co by za to chtěly".
tady se totiž dá sehnat celkem cokoliv.Jenom vědět co je všechno k tomu potřeba.A nebo někde na vrakáči,ale s tím mám zkušenost,že někdy "neví co by za to chtěly".
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
No abych pravdu řekl tak zatím ne,ale ta spousta věcí je lákavá.A ty jsi slyšel nějaké zvěsti o takovýchto nákupech z Polska?Rád si nechám poradit,než abych udělal nějakou pitomost.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Pokud se mi to podaří,tak ještě během dneška zkusím zjistit,co obnáší poštovné no a co se týká cen tak orientačně abych to převedl na koruny tak to násobím osmi.Mám totiž známou,která dělá ve firmě,která obchoduje s Polskem,tak zjistím co se dá.
Momentálně bez vozidla
Momentálně bez vozidla
Není to spíš syčení, mě tohle klima dělala když byla skoro prázdná... sice zapla ale moc už nechladila a byla slyšet jakoby od schránky spolujezdce....
Pak už zapnout vůbec nešla, zatím jsem ji nezprovozňoval, a letos asi ani nebudu a co bude příští léto ví bůh
Pak už zapnout vůbec nešla, zatím jsem ji nezprovozňoval, a letos asi ani nebudu a co bude příští léto ví bůh
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502