Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Václave máš svou pravdu a bohužel to má dva úhly pohledů - při 200 km / hod ujede za sec. 55metrů a to je právě ten úhel pohledu ty nebo já ho prostě neuvidíme, píši o přednosti ( 2 sec. = 110 metrů )...a vo tom je... a pak záleží na soudním znalci, jak se to posoudí...triviální nedání přednosti v jízdě anebo nepřizpůsobení rychlostním limitům ( dávám ti za pravdu, hlava se musí používat )...navíc je třeba zdůraznit, že na stovku se dostávají do 3 sekund...parametry jsou opravdu hodně vysoké, běžné mocykly mají přes 100 HP, Haybusa má ke 200HP a maximálku ke 300 km / hod...běžně není problém hodně přes 200 km / hod...pro srovnání v moto GP mají osmitovky něco přes 200 HP ( údaje nejsou zveřejňovány...) dříve litry přes 220 - 230 HP a maximálku podle zpřevodování okolo 300 km / hod...ale ty obsluhují " profíci " a to na uzařeném okruhu...jakoby technika předběhla u mnohých možnosti...ale fakt se nehádám, jen Vám dávám za pravdu...ale nenávist nic neřeší

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D Plumlov za 11 :shock: ;)
Já teda souhlasím s Václavem !!! Každej jinej pohled je blbej !!! Když je někdo doma na dvorku tak ať se svetuje jezdí 333km/h a zmrzačí se sám nebo chodí po hlavě tak mě je to jedno ale jestliže vyjede a zraní a nebo dokonce zabije tak neexistuje omluva !!! A vlastně ani to není jedno !!! Copak nevidíte co je taky mrzáků a co to stojí peněz !!
Vážení ať nám jezdí a nezlobí ale je nas na silnici stále víc :twisted:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Serpico :

Milane nezlob se na mě, ale nesouhlasím s tebou. Pohled na motorkáře a i ostatní řidiče mám pouze jeden, jsou účastníci silničního provozu a podle toho se musí chovat. Setkávám se dnes a denně z bezohlednými řidiči silných aut a v létě motorek, kteří si myslí že jim patří svět, když před nimi jede předpisově auto a co je nejhorší ohrožují mě. Když tam mám vnučky, jsem z toho na palici a "střílel" bych. Ano, silná motorka je o adrealinu , to s tebou souhlasím, ale určitě to nepatří na naše silnice, ale uzavřené okruhy.
Také jsem měl na tehdejší dobu dost silnou motorku (ČZ 175 Sport), jezdila dost dobře v éře Trabantů, Š-1OOO MB a podobných dnes již veteránů, ale tenkrát nebylo tolik mrtvých a motorek jezdilo také hodně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

A poslední můj blábol k tomuto tématu. Zachytil jsem ve zprávách, že policie nakupuje nějaké silné motorky, aby mohla stíhat neukázněné řidiče. Nemohu se zbavit dojmu, že to bude teda něco , až se budou honit a dokazovat jeden druhému, že mu to také jede. Nechci je potkat.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hynek

Příspěvek od Hynek »

V roce 1962 jsem si koupil velmi silný / na tu dobu/ motorku NORTON ES - II, obsah 500 ccm. Jezdilá náramně a já se vyboural.Na škvárové cestě na Sv. Kopečku u Olomouce. Škváru z kůže mi dostaly rejžákem řádové sestry z tamního kláštera. Měl jsem ji pod kůží asi tak na ploše 40 x 50 cm.Ještě teď mám husí kůži.
Brzo jsem se oklepal a asi po půl roce jsem vyrazil za holkou do Sedlčan, bydlel jsem v té době v Přerově. Jezdil jsem v koženém obleku, který mi poslal strejda z Anglie a používal z frajeřiny helmu, tenkrát nebyly povinná. Rozmlátil jsem se v zatáčce, kde došlo k sesuvu půdy těsně před tím, než jsem tam přijel. Dole pod kopcem byly tři mrtví v "Ereně", kterou to smetlo. Žiju jen díky tomu, že jsem měl přilbu a byl jsem v kůži.
Táta, který za mnou přijel do nemocnice prodal tu motorku za 800,- prvnímu zájemci co šel kolem. Mě řekl moudrou větu: " Přežil jsi dvě těžké havárie a potřetí to už nemusí vyjít!" .
Dospělý nedospělý , dokud otec žil, nesměl jsem na motorku ani pomyslet. Děkuju táto!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
milosh

Příspěvek od milosh »

Hynku, jo tak to by se melo vytesat do kamene, taky nemam motorky rad, svezeni by nebylo urco spatny ale je mi jasny ze tech koni by na me bylo moc :lol: :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo motorky chvýla radosti a potom.....jeden život spackanej a druhý tak tam zostal 6 ročný chlapček bez mamy :cry: :cry: :cry: Motorky ani cítiť nemôžem lebo som už toho vela videl :cry: :cry: :cry:

http://www.ocelnik.sk/bol-privolany-aj-vrtulnik
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo jo...Hynku je dobre,ze uz si na ni nesedl... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Hynek píše:Jezdil jsem v koženém obleku, který mi poslal strejda z Anglie a používal z frajeřiny helmu, tenkrát nebyly povinná.
Dneska mne na Evropské předjížděl vůl (příhodnější slovo si momentálně nevybavuji) na něčem barevném, co při rozjezdu udělá "huíííííí" a během pár sekund je to pryč... Helmu měl, a měl kraťasy a triko s krátkým rukávem... Blahoslaveni chudí duchem, ale já bych si tohle nedovolil ani na mopedu.
Naposledy upravil(a) Telekom [Bot] dne pon čer 02, 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

-peha- píše:Jo motorky chvýla radosti a potom.....jeden život spackanej a druhý tak tam zostal 6 ročný chlapček bez mamy :cry: :cry: :cry: Motorky ani cítiť nemôžem lebo som už toho vela videl :cry: :cry: :cry:

http://www.ocelnik.sk/bol-privolany-aj-vrtulnik
pehacku to je drsny...a moc smutny... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Docent: To jsou magoři....na skútru vyjedu v tričku a kraťasech jen když je opravdu megavedro a nejedu víc jak 50. Ale na velkou mašinu rozhodně kůže.... moc odřenin zachrání a pravý motorkáři to vědí.

Mě třeba pořád štve, že se vždycky napíše, že morkář boural a motorkář tohle a támhleto. Krucinál, to že má někdo motorku neznamená, že je motorkář. :evil: :evil: :evil: Motorkářství je životní styl, filosofie a v konečným důsledku pohodová jízda ne na adrenalin, ale pro požitek a relax. Ti idioti co jezdí víc jak 150 km/h a víc na úsecích, kde to prostě nejde NEJSOU MOTORKÁŘI!!!! :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

Ivoš píše:Ale na velkou mašinu rozhodně kůže....
A proc zrovna kuze :?: :shock: Kuze je dobra na choppera pro bublavou jizdu, styl a zapareny koule. ;) Dnesni textilni motoobleceni neni zadny kus hadru, je to samy specialni material v nekolika vrstvach a ma to vsude vyztuze a chranice (a taky proto to stoji docela ranec). Tady je jeden priklad s popisem tech materialu:

http://eshop.motoservis-travnicek.cz/ix ... 15091.html

Muj bracha (snad nepatrici mezi silence) si loni poridil litrovou Yamahu hlavne proto, ze oproti autu ma mensi naroky na palivo a udrzbu, nez aby se na YouTube chlubil rychlostnimi rekordy...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nebo si muzes poridit kombinezu co pouzivaji napriklad drevorubci v nemecku... :lol: :lol: :lol: Tu neproriznes zkrz nazkrz ani motorovou pilou... ;) ale nevim jak by obstala s asfaltem...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slam: Jj, máš pravdu, dneska je z textilu super oblečení....já jen že vyznávám trochu klasičtější styl ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

Ivoš píše:Slam: Jj, máš pravdu, dneska je z textilu super oblečení....já jen že vyznávám trochu klasičtější styl ;)
No bracha po peclivem zvazeni a odzkouseni zvolil texil (bunda, kalhoty, rukavice) od Ixonu. Jeste na doplneni, tohle mel bracha nejdriv v dlouhodobe zapujce od kamose (ten si koupil totez, ale novy model v litru, tak mu tohle prebyvalo):

Yamaha FZS 600 Fazer

Obrázek

Obrázek

...no a loni si bracha koupil tohle:

Yamaha YZF 1000 Thunderace

Obrázek

Obrázek

BTW ma to o dost vyssi vykon nez moje Leganza (108 vs 93 kW)... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“