Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
pokec
...no Václave máš svou pravdu a bohužel to má dva úhly pohledů - při 200 km / hod ujede za sec. 55metrů a to je právě ten úhel pohledu ty nebo já ho prostě neuvidíme, píši o přednosti ( 2 sec. = 110 metrů )...a vo tom je... a pak záleží na soudním znalci, jak se to posoudí...triviální nedání přednosti v jízdě anebo nepřizpůsobení rychlostním limitům ( dávám ti za pravdu, hlava se musí používat )...navíc je třeba zdůraznit, že na stovku se dostávají do 3 sekund...parametry jsou opravdu hodně vysoké, běžné mocykly mají přes 100 HP, Haybusa má ke 200HP a maximálku ke 300 km / hod...běžně není problém hodně přes 200 km / hod...pro srovnání v moto GP mají osmitovky něco přes 200 HP ( údaje nejsou zveřejňovány...) dříve litry přes 220 - 230 HP a maximálku podle zpřevodování okolo 300 km / hod...ale ty obsluhují " profíci " a to na uzařeném okruhu...jakoby technika předběhla u mnohých možnosti...ale fakt se nehádám, jen Vám dávám za pravdu...ale nenávist nic neřeší
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
Pěkný den Plumlov za 11
Já teda souhlasím s Václavem !!! Každej jinej pohled je blbej !!! Když je někdo doma na dvorku tak ať se svetuje jezdí 333km/h a zmrzačí se sám nebo chodí po hlavě tak mě je to jedno ale jestliže vyjede a zraní a nebo dokonce zabije tak neexistuje omluva !!! A vlastně ani to není jedno !!! Copak nevidíte co je taky mrzáků a co to stojí peněz !!
Vážení ať nám jezdí a nezlobí ale je nas na silnici stále víc
Já teda souhlasím s Václavem !!! Každej jinej pohled je blbej !!! Když je někdo doma na dvorku tak ať se svetuje jezdí 333km/h a zmrzačí se sám nebo chodí po hlavě tak mě je to jedno ale jestliže vyjede a zraní a nebo dokonce zabije tak neexistuje omluva !!! A vlastně ani to není jedno !!! Copak nevidíte co je taky mrzáků a co to stojí peněz !!
Vážení ať nám jezdí a nezlobí ale je nas na silnici stále víc
Serpico :
Milane nezlob se na mě, ale nesouhlasím s tebou. Pohled na motorkáře a i ostatní řidiče mám pouze jeden, jsou účastníci silničního provozu a podle toho se musí chovat. Setkávám se dnes a denně z bezohlednými řidiči silných aut a v létě motorek, kteří si myslí že jim patří svět, když před nimi jede předpisově auto a co je nejhorší ohrožují mě. Když tam mám vnučky, jsem z toho na palici a "střílel" bych. Ano, silná motorka je o adrealinu , to s tebou souhlasím, ale určitě to nepatří na naše silnice, ale uzavřené okruhy.
Také jsem měl na tehdejší dobu dost silnou motorku (ČZ 175 Sport), jezdila dost dobře v éře Trabantů, Š-1OOO MB a podobných dnes již veteránů, ale tenkrát nebylo tolik mrtvých a motorek jezdilo také hodně.
Milane nezlob se na mě, ale nesouhlasím s tebou. Pohled na motorkáře a i ostatní řidiče mám pouze jeden, jsou účastníci silničního provozu a podle toho se musí chovat. Setkávám se dnes a denně z bezohlednými řidiči silných aut a v létě motorek, kteří si myslí že jim patří svět, když před nimi jede předpisově auto a co je nejhorší ohrožují mě. Když tam mám vnučky, jsem z toho na palici a "střílel" bych. Ano, silná motorka je o adrealinu , to s tebou souhlasím, ale určitě to nepatří na naše silnice, ale uzavřené okruhy.
Také jsem měl na tehdejší dobu dost silnou motorku (ČZ 175 Sport), jezdila dost dobře v éře Trabantů, Š-1OOO MB a podobných dnes již veteránů, ale tenkrát nebylo tolik mrtvých a motorek jezdilo také hodně.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
A poslední můj blábol k tomuto tématu. Zachytil jsem ve zprávách, že policie nakupuje nějaké silné motorky, aby mohla stíhat neukázněné řidiče. Nemohu se zbavit dojmu, že to bude teda něco , až se budou honit a dokazovat jeden druhému, že mu to také jede. Nechci je potkat.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
V roce 1962 jsem si koupil velmi silný / na tu dobu/ motorku NORTON ES - II, obsah 500 ccm. Jezdilá náramně a já se vyboural.Na škvárové cestě na Sv. Kopečku u Olomouce. Škváru z kůže mi dostaly rejžákem řádové sestry z tamního kláštera. Měl jsem ji pod kůží asi tak na ploše 40 x 50 cm.Ještě teď mám husí kůži.
Brzo jsem se oklepal a asi po půl roce jsem vyrazil za holkou do Sedlčan, bydlel jsem v té době v Přerově. Jezdil jsem v koženém obleku, který mi poslal strejda z Anglie a používal z frajeřiny helmu, tenkrát nebyly povinná. Rozmlátil jsem se v zatáčce, kde došlo k sesuvu půdy těsně před tím, než jsem tam přijel. Dole pod kopcem byly tři mrtví v "Ereně", kterou to smetlo. Žiju jen díky tomu, že jsem měl přilbu a byl jsem v kůži.
Táta, který za mnou přijel do nemocnice prodal tu motorku za 800,- prvnímu zájemci co šel kolem. Mě řekl moudrou větu: " Přežil jsi dvě těžké havárie a potřetí to už nemusí vyjít!" .
Dospělý nedospělý , dokud otec žil, nesměl jsem na motorku ani pomyslet. Děkuju táto!
Brzo jsem se oklepal a asi po půl roce jsem vyrazil za holkou do Sedlčan, bydlel jsem v té době v Přerově. Jezdil jsem v koženém obleku, který mi poslal strejda z Anglie a používal z frajeřiny helmu, tenkrát nebyly povinná. Rozmlátil jsem se v zatáčce, kde došlo k sesuvu půdy těsně před tím, než jsem tam přijel. Dole pod kopcem byly tři mrtví v "Ereně", kterou to smetlo. Žiju jen díky tomu, že jsem měl přilbu a byl jsem v kůži.
Táta, který za mnou přijel do nemocnice prodal tu motorku za 800,- prvnímu zájemci co šel kolem. Mě řekl moudrou větu: " Přežil jsi dvě těžké havárie a potřetí to už nemusí vyjít!" .
Dospělý nedospělý , dokud otec žil, nesměl jsem na motorku ani pomyslet. Děkuju táto!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Hynku, jo tak to by se melo vytesat do kamene, taky nemam motorky rad, svezeni by nebylo urco spatny ale je mi jasny ze tech koni by na me bylo moc
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo motorky chvýla radosti a potom.....jeden život spackanej a druhý tak tam zostal 6 ročný chlapček bez mamy Motorky ani cítiť nemôžem lebo som už toho vela videl
http://www.ocelnik.sk/bol-privolany-aj-vrtulnik
-
Dneska mne na Evropské předjížděl vůl (příhodnější slovo si momentálně nevybavuji) na něčem barevném, co při rozjezdu udělá "huíííííí" a během pár sekund je to pryč... Helmu měl, a měl kraťasy a triko s krátkým rukávem... Blahoslaveni chudí duchem, ale já bych si tohle nedovolil ani na mopedu.Hynek píše:Jezdil jsem v koženém obleku, který mi poslal strejda z Anglie a používal z frajeřiny helmu, tenkrát nebyly povinná.
Naposledy upravil(a) Telekom [Bot] dne pon čer 02, 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
pehacku to je drsny...a moc smutny...-peha- píše:Jo motorky chvýla radosti a potom.....jeden život spackanej a druhý tak tam zostal 6 ročný chlapček bez mamy Motorky ani cítiť nemôžem lebo som už toho vela videl
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Docent: To jsou magoři....na skútru vyjedu v tričku a kraťasech jen když je opravdu megavedro a nejedu víc jak 50. Ale na velkou mašinu rozhodně kůže.... moc odřenin zachrání a pravý motorkáři to vědí.
Mě třeba pořád štve, že se vždycky napíše, že morkář boural a motorkář tohle a támhleto. Krucinál, to že má někdo motorku neznamená, že je motorkář. Motorkářství je životní styl, filosofie a v konečným důsledku pohodová jízda ne na adrenalin, ale pro požitek a relax. Ti idioti co jezdí víc jak 150 km/h a víc na úsecích, kde to prostě nejde NEJSOU MOTORKÁŘI!!!!
Mě třeba pořád štve, že se vždycky napíše, že morkář boural a motorkář tohle a támhleto. Krucinál, to že má někdo motorku neznamená, že je motorkář. Motorkářství je životní styl, filosofie a v konečným důsledku pohodová jízda ne na adrenalin, ale pro požitek a relax. Ti idioti co jezdí víc jak 150 km/h a víc na úsecích, kde to prostě nejde NEJSOU MOTORKÁŘI!!!!
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
A proc zrovna kuze Kuze je dobra na choppera pro bublavou jizdu, styl a zapareny koule. Dnesni textilni motoobleceni neni zadny kus hadru, je to samy specialni material v nekolika vrstvach a ma to vsude vyztuze a chranice (a taky proto to stoji docela ranec). Tady je jeden priklad s popisem tech materialu:Ivoš píše:Ale na velkou mašinu rozhodně kůže....
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/ix ... 15091.html
Muj bracha (snad nepatrici mezi silence) si loni poridil litrovou Yamahu hlavne proto, ze oproti autu ma mensi naroky na palivo a udrzbu, nez aby se na YouTube chlubil rychlostnimi rekordy...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
No bracha po peclivem zvazeni a odzkouseni zvolil texil (bunda, kalhoty, rukavice) od Ixonu. Jeste na doplneni, tohle mel bracha nejdriv v dlouhodobe zapujce od kamose (ten si koupil totez, ale novy model v litru, tak mu tohle prebyvalo):Ivoš píše:Slam: Jj, máš pravdu, dneska je z textilu super oblečení....já jen že vyznávám trochu klasičtější styl
Yamaha FZS 600 Fazer
...no a loni si bracha koupil tohle:
Yamaha YZF 1000 Thunderace
BTW ma to o dost vyssi vykon nez moje Leganza (108 vs 93 kW)...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)