co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
A mě potěšilo, že naši dorazili v pořádku do Grazu, kde budou přes noc a pak budou pokračovat na dovču do Chorvatska do hotýlku s kompletním servisem. Už 2 roky si pořádně neodpočinuli a pořád pracovali, takže mám radost, že si aspoň na tejden vypnou a zrelaxujou.
Jooo a tohle je pozdrav z Grazu přes městskou webkameru
Jooo a tohle je pozdrav z Grazu přes městskou webkameru
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
Me potesilo kdyz jsem koukal kolik uprav probehlo od koupe auta v totalni spinave serii
takto jsem pokracoval od "nuly"...
červenec 2006
květen 2008
takto jsem pokracoval od "nuly"...
červenec 2006
květen 2008
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dekuji, jeste mam v planu asi zase jiny kola, tyto asi nebyla nejlepsi volba (ale za ty prachy ) pokud teda nebude driv jiny kocar...Goose píše:Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nahodou shanim masku Chevy, dela se ale problem ji v Evrope sehnat ale ja ji sezenu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
brat má hatchbacka Opel Astra Classic II,1.4 i 16V,presne takej istej farby ako Mildo,r.v. 2004,používa ho denne,je s ním nesmierne spokojný,zvykne autá meniť po 3 rokoch,teraz nemá ani len na rozume. Dakedy ho musím vyfotiť a dať sem,ale nemá ho vytuningovaný,naprosto sériák,len najaké drobné doplnky,aké má každžý z nás.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ty kola jsou nahodou moc hezky ale mas pravdu,ze by se hodily i jiny...ja bych videl o palec vetsi...milosh píše:Dekuji, jeste mam v planu asi zase jiny kola, tyto asi nebyla nejlepsi volba (ale za ty prachy ) pokud teda nebude driv jiny kocar...Goose píše:Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
no mna dnes potesil pohlad na auto ktore castou trcalo do cesty, stary Chevrolet Impala, teda ani neviem ci to je Impala, ale na krasnych ciernych kozennych sedadlach (teda skor lavici) to bolo napisane, kolesa skoro ako na drasteri, nadherne velke chromove disky, siroke jak svina, len lutujem ze som nemal so sebou fotak. nie som vobec na veterany alebo stare ameriky ale take velke a v super stave auto ma teda dostalo...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
A jeee, dalsi, co se stydi, v cem jezdi... To ja, kdyz mi na jedne strane napis CDX chybel, jsem ho samozrejme hned koupil a nalepil!Goose píše:Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)