co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A mě potěšilo, že naši dorazili v pořádku do Grazu, kde budou přes noc a pak budou pokračovat na dovču do Chorvatska do hotýlku s kompletním servisem. Už 2 roky si pořádně neodpočinuli a pořád pracovali, takže mám radost, že si aspoň na tejden vypnou a zrelaxujou.

Jooo a tohle je pozdrav z Grazu přes městskou webkameru ;)

Obrázek
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Me potesilo kdyz jsem koukal kolik uprav probehlo od koupe auta v totalni spinave serii :lol: :lol:

takto jsem pokracoval od "nuly"...

červenec 2006

Obrázek

květen 2008

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jinac me dnes potesilo,ze auto slape jak hodinky na novych kolech...pekne sedi a jizda je opravdu radost...predtim byla take ale ted je jeste vetsi... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

Goose píše:Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni... :lol: :lol: :lol:
Dekuji, jeste mam v planu asi zase jiny kola, tyto asi nebyla nejlepsi volba (ale za ty prachy :lol: ) pokud teda nebude driv jiny kocar... 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Oou téda fakt rozdiel a mne sa páčí ta maska bez toho znaku no a lesk jako blesk :lol: :lol: :lol: Máš to Mildo za velkou 1 :D
milosh

Příspěvek od milosh »

Dik vsem, ted uz cekam jen na Ivose :lol: :lol:

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1341
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Mildo, ty mě znáš :lol: Kdybys tam měl logo Daewoo nebo Chevrolet tak jásám. Takhle ti řeknu jen dobrá práce, to auto vypadá líp ;)
milosh

Příspěvek od milosh »

Nahodou shanim masku Chevy, dela se ale problem ji v Evrope sehnat ale ja ji sezenu 8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No kdyby se ti to povedlo, to by bylo terno ;)
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

brat má hatchbacka Opel Astra Classic II,1.4 i 16V,presne takej istej farby ako Mildo,r.v. 2004,používa ho denne,je s ním nesmierne spokojný,zvykne autá meniť po 3 rokoch,teraz nemá ani len na rozume. Dakedy ho musím vyfotiť a dať sem,ale nemá ho vytuningovaný,naprosto sériák,len najaké drobné doplnky,aké má každžý z nás.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

milosh píše:
Goose píše:Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni... :lol: :lol: :lol:
Dekuji, jeste mam v planu asi zase jiny kola, tyto asi nebyla nejlepsi volba (ale za ty prachy :lol: ) pokud teda nebude driv jiny kocar... 8)
Ty kola jsou nahodou moc hezky ale mas pravdu,ze by se hodily i jiny...ja bych videl o palec vetsi... ;)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

no mna dnes potesil pohlad na auto ktore castou trcalo do cesty, stary Chevrolet Impala, teda ani neviem ci to je Impala, ale na krasnych ciernych kozennych sedadlach (teda skor lavici) to bolo napisane, kolesa skoro ako na drasteri, nadherne velke chromove disky, siroke jak svina, len lutujem ze som nemal so sebou fotak. nie som vobec na veterany alebo stare ameriky ale take velke a v super stave auto ma teda dostalo...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo... ;)
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo... ;)
A jeee, dalsi, co se stydi, v cem jezdi... :roll: To ja, kdyz mi na jedne strane napis CDX chybel, jsem ho samozrejme hned koupil a nalepil! :P
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“