nie celkom pravidelný volnobeh
Moderátor: Blue Lanos
Začni zapalováním , potom krokovej motorek, je toho hodně . Studenej motor ve volnoběhu hodně napoví o celkovým stavu motoru.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
kukni krokový motor /to je najčastejšia chyba, rýchlo sa zanáša, teda aspoň ten môj/, potom kukni sviečky, káble, rozdeľovač, palec...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
krokovy motor
cavko kde by som nasel krokovy motor? na espere 15i 16v a ako sa rozobera? dakujem
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
na lavej strane od motora hore, pri plynovom lanku, ide tam velka rura na sanie... neveim ako by som to presne opisal...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
-
cez vikend som vycistil teleso klapky aj motorcek (ten len zvonku, kedze som nemal nervy na odvrtanie nitov alebo cim je to zmontovane), je to takmer docista docista,. Motorcek a obtok bol zasraty bahnom z oleja, prachu a merkaptanu z lpg (aspon z motorceka bolo citti merkaptan dost). Robil som to preto, lebo espero (1.5l) zacalo najma na krizovatkach blbnut a pocas cakania na zelenu proste padli otacky na 500 a islo na 3 (mozno aj dva ) valce, takze to triaslo, rachotilo, proste hroza. Niekedy sa problem neprejavil a po zvyseni otacok plynovym pedalom bolo vsetko ok.
Po vycisteni sice otacky padaju nadalej, ale rj ich uz okamzite zdvihne.
Mozno to s tym suvisi, ze v posledenj dobe zacala svietit zlta kontrolka "engine" na dialnici ked chvilu idem bez pohybu plynovym pedalom a na lpg krabicke zvieti zlta a zelena ledka. Mozno ide chudobjesia zmes, kedze takto ked sa to chovalo tak na pc pripojenom k lpg to lpg rj regulovala ale obrovskou rychlostou takze ludske oko nestihalo sledovat preblikavanie lediek a zdalo sa ze svietia naraz dve. Ani neviem kedy toto zacalo, tusim po odpojeni baterky ked umrela a teda bola asi resetnuta rj. Inac co sa tyka chovania motoru v zabere tak je vetko ok, snad len kym lpg rj nepotisne zmes do bohatsej tak sa autu moc neche potom naskoci cervena ledka a citit ze auto zacalo tahat.
Po vycisteni sice otacky padaju nadalej, ale rj ich uz okamzite zdvihne.
Mozno to s tym suvisi, ze v posledenj dobe zacala svietit zlta kontrolka "engine" na dialnici ked chvilu idem bez pohybu plynovym pedalom a na lpg krabicke zvieti zlta a zelena ledka. Mozno ide chudobjesia zmes, kedze takto ked sa to chovalo tak na pc pripojenom k lpg to lpg rj regulovala ale obrovskou rychlostou takze ludske oko nestihalo sledovat preblikavanie lediek a zdalo sa ze svietia naraz dve. Ani neviem kedy toto zacalo, tusim po odpojeni baterky ked umrela a teda bola asi resetnuta rj. Inac co sa tyka chovania motoru v zabere tak je vetko ok, snad len kym lpg rj nepotisne zmes do bohatsej tak sa autu moc neche potom naskoci cervena ledka a citit ze auto zacalo tahat.
Pokial viem tak espero si nedetekuje ci ma pripojene vstreky, ale fakt netusim po com to zacalo blbnut, pretoze pop olieceni lpgcka tym ze som pouzil zmiesavac a nie predpotobny system rurky do sania (mimochodom oficialnym dovozcom lovato hromadne montovany a schvalovany), bolo vsetko v poriadku a neviem kedy to zacalo zase blbnut.
Ja si myslim, ze benzinova jednotak pri ustalenej jazde zisti ze nevie posunut zmes tak ako by chcela a preto zahlasi, ale to budem vediet az ked vypipam kody. Ona totiz zasvieti len pri ustalenej jazde a len obcas a aj to pochvili ustalenej jazdy. V meste si ani nepamatam ci niekedy zasvetila. Este sa tak dokopat k tomu vypipaniu .
Ja si myslim, ze benzinova jednotak pri ustalenej jazde zisti ze nevie posunut zmes tak ako by chcela a preto zahlasi, ale to budem vediet az ked vypipam kody. Ona totiz zasvieti len pri ustalenej jazde a len obcas a aj to pochvili ustalenej jazdy. V meste si ani nepamatam ci niekedy zasvetila. Este sa tak dokopat k tomu vypipaniu .