Trasenie volantu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

ferino28 píše:Ano, najskor musis povolit tu spojku na jednej strane, nie moc, len tolko aby si mohol natocit ten cap. Pootocenim o tych 10 ° sa ti to nijak zavratne neprejavy na tej zbiehavosti, skor by som povedal, ze je to zanedbatelne.
tiez si myslim ze pootocenim o kusocek aby bol rovnejsie ten cap nic neporusim....cele riadenie je jedno velke monstrum ktore nerozladim len pootocenim ako vravis o 10 stupnov...tak dik zajtra to nastavim
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Cawes Ferino..pocuvaj chcem sa ta opytat...cap uz som narovnal bolo to lahucke len jedna otazka...ta stelovacia srubka bola dost slabo doatiahnuta tak asi preto sa cap vyhol do boka.....ale ja ked som ju povolil tak som ju povolil velmi nevedel som odhadnut ako iba staci...takze ked som to moc povolil capom velmi lahucko som mohol otacat tak som ho presne nastavil a poriadne dotiahol...tak sa chcem opytat ze ci pri tom velmi povoleni tej srubky stelovacej cap nemohol vyskocit z tych zavitou z tej tycky riadenia a nemohlo sa mi stat ze som to dotiahol mimo zavit ???radsej sa pytatm istota je isto predsa to je riadenie...alebo ten cap je tak uz robeny ze aj pri uplnom povoleni tej srubky stelovacej presne pasuje na zavity tycky riadenia??ze nemoze sa stat aby vyskocil mimo zavit??este raz dakujem
stefan

Příspěvek od stefan »

Podobne sa aj mne po výmene spodného guľového čapu
trochu rozrušila geometria - volant som musil jemne pootočiť
do prava aby išlo auto rovno. Jemne som dotiahol guľový čap
na opravovanej strane tak, aby auto išlo rovno a nechal som
to tak. Keď opravuješ iba jednu stranu, stačí to nastaviť
podľa volantu?
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“