VW nema rad nexie

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D Klííííííííííííííííííd!!!
Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali! :( :( :(
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

Hynek píše::D Klííííííííííííííííííd!!!
Jsou to nabubřelí němčouři, kteří se nemohou smířit s tím, že Nexia strčí v mnoha parametrech ty jejich sráče do kapsy! Ale taky mě naštvali! :( :( :(
S tema nemcema pomalu, nebot jak vsichni vime, Daewoo Nexia ~ Opel Kadett... ;) Nehazel bych vsechny nemce do jednoho pytle, IMHO ostatni nemecke znacky jsou v pohodne, to jen VW si hraje na neco, co nikdy nebyl a nebude...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
kasma

Příspěvek od kasma »

Slam, pekne si to napisal, VW sa na nieco stale hra.... :lol:
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja jsem se vcera dival na 112 na Markize a videl jsem tam tu reklamu a musel jsem prepnout...pak jsem se vratil... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

ME to prijde vtipny a to same bych rekl i kdybych nexii mel.
Ivosi, ty snad mas doma i daewoo povleceni ne? ZAse to tolik nezer, svez se v jinych znackach a uvidis ze svet nekonci jen v Jizni Asii :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názor ;) Nespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic ;) A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
To je můj názor ;) Nespokojím se jen s částí mých požadavků. Buď všechno nebo nic ;) A když už jezdím za jednu stáj, tak pro mě nic jinýho neexistuje i kdyby se to auto rozpadalo při startování ;)
Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejny :lol:
Me by nedelalo problem si koupit pokazdy jinou znacku nez mam ted 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nejsem, Škodovánkům stačí, že mají kousek něčeho za horu peněz. Já (teda naše rodina) má všechno za pěkný peníze ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Blázni jsou u každé značky... :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Damek

Příspěvek od Damek »

Tak neviem ci mame vsetko...Povazujem to za primerany pomer k cene. Rozhodne ale jazdia po svete lepsie stroje.

A k tej reklame...Nech rozbijaju co chcu, ale neviem ci je na mieste zosmiesnovat konkurencnych vyrobcov. To nie je slusne obchodovanie
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...to milosh má na mysli řekněme objektivitu - porovnání a ne zaslepenost, ( a přední automobilky se předhánějí v uspokojení požadavků zákazníků, jenom jak narostlo Clio to vyrostlo z " A " třídy neboli malých aut ( a vlastně pokud vemete rozvory, rozchody, prostě pametry, tak se ty třídy nějak překrývají ) nakonec i Slam napsal pozor němci a opel kadet ( souhlasím velmi nadčasový auto a předchůzce nexie ) no ale němci nepovažují Opel za domácí, to prý patří amíkům ( Opel Adam se prodal ... ) no ještě, že tak, opel je pro dlouhány a to mi vyhovuje...prostě porovnávejme a zase buďme velkorysí k němcům, ne že bych je měl rád, ale BMW je špička a jejich diesly jsou někde v nedohlednu pro konkurenci...a Porsche nebudu ani zmiňovat ( nakonec dr. Porsche je náš rodák...) a předchůdce VW brouka je Tatra 570 a stojí v Kopřivnici a i němci to uznali... prostě máme rádi korejce pro jejich ceny a i stoupající kvalitu viz KIA 7letá záruka.
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Muco

Příspěvek od Muco »

Uffff....ešteže to nepadlo na Toyotu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ivoš píše:Nejsem, Škodovánkům stačí, že mají kousek něčeho za horu peněz. Já (teda naše rodina) má všechno za pěkný peníze ;)
To Kesslere-traz Ti Miloš dal.... ;) ;)

A inak-tak trochu od veci...:viete o tom,že SUZUKY SX4 auto jak jeep a má to 270litrový kufor :shock: :shock: :shock:

SORRY,zistil som to len včera...
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

milosh píše:
Ivoš píše:Svezení mě bavilo v BMW 5 řada 4 roky starým, Mercedesu r.v. 1999 E, Sprinter, to bylo fajn...pak jsem se svezl Renault, Citroen, Peugeot...taky dobrý....Opel (kromě Calibry a Omegy), Škoda (Fabie a výš)...nuda a fádnost. Navíc já jsem člověk, kterej má rád všechno pohromadě. Tj. praktičnost, výkonnost a dobrou cenu...tady Korejci vítězí a proto pro mě jsou zatím nej ;) Začíná mě bavit a mít tohle všechno dohromady francouzská provenience, takže i jsou u mě na 2. místě.
Tak to jsi klasicky majitel znacky Skoda, ty sou uplne stejny :lol:
Me by nedelalo problem si koupit pokazdy jinou znacku nez mam ted 8)
Ja rovnez nedela mi problem koupit si jakoukoli znacku jen mam k nekterym averzi hlavne VW koncern cely a Francouze nebot jsou z nich vsichni posrani a jsou na kazdem rohu hromady jinak asi cokoli ale nejdulezitejsi je pro me nejlepsi pomer ceny a nabidky co za tu cenu dostanu a v tom jasne Korejci vedou vseobecne...a a a vo tom to je... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
milosh

Příspěvek od milosh »

Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

milosh píše:Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
No Mildo ono VW taky nic moc. Koukal jsem na testy spolehlivosti a docela jsem nechápal. Opel předčil ve všech!třídách VW! No a to už je kua co říct.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „POKEC“